Forumet - hur vet jag om det är toning eller färg?

hur vet jag om det är toning eller färg?

2971 2 18

mitt hår har extremtråkig färg och jag funderar på att göra nått åt det. tänkte att en toning kanske vore bra idé, då det är lite mer skonsamt för håret. min fråga är om det ens finns toningar längre? kan man förutsätta att alla de ej står permanent på är toning? fattar inte hur det funkar, verkar som vanlig toning inte finns längre. vad ska jag köpa?


penja:
ja precis, menar sådana som går ut. vet du om de brukar fästa sämre än färg? de försvinner ju fortare, men är de lita svagare redan från början?
jag har inte använt färg nånsin, bara blondering och toning. tkr de verkar fästa bra, jag använder schwarzkopf country colors. tkr den går ur på nån månad, men färgen sitter starkt från början iaf.

Spana också in:


penja:
okej, ser ut att ha blivit bra! 
får se hur jag ska göra. har olika nyanser i håret. funderar på en röd toning men det skulle nog bara fästa på vissa ställen och inte på andra.. hm. 
H&M har inte röd tyvärr Ledsen och för att va ärlig tror jag nog inte att röd toning fäster så bra :/ även om det står på att det håller i 6 veckor så bleknar färgen med tiden, färgen jag har heter chocolate och var den som hade mest röd nyans