Forumet - hur vet jag om han är intresserad?

hur vet jag om han är intresserad?

1512 1 5

Jag har träffat en kille 3 gånger nu. Vi har pratat i typ 2 månader. När vi ses är han helt underbar. Han är jättemysig och ger mig komplimanger. Kysser mig mitt på stan. Han har mycket ögonkontakt å vi har jättekul och han säger att han tycker mycket om mig. Men när vi inte umgås så skriver han ALDRIG! alltid jag som tar kontakt. Han läser det jag skriver men svarar inte förrän en dag senare. Ibland svarar han inte alls. Jag ifrågasatte honom och han skrev "jag är upptagen jobbar mycket men jag gillar dig verkligen" men vilken person har tid att läsa det man skriver men intr svarar? :s har i stort sett inte skrivit på 5 dagar och han har inte heller skrivit. Hur fan ska jag tolka det här? Jag kan påpeka att det var likadant innan vi sågs senaste gången då han va hur gullig som helst. Är han verkligen så upptagen att han inte har tid att skriva hej läget? Eller vad fan betyder det här? Ja blir tokig!!!

Kommentarer (5)

  1. Han gillar dig så mkt att det gör honom nervös.

  2. Ingen aning, antigen så försöker han mind game-a eller så är han värkligen upptagen.

  3. om han aldrig skriver så är han en player.

  4. han ser jävligt bra ut, så skulle inte förvåna mig om han är en player.. men vem är så himla upptagen? då borde man inte ens ha tid att läsa de ja skriver tycker ja,,

  5. det betyder faktis att han är intreserad. han kanse är blyg. och man märker det om han glor på dej hela tiden och är snällare en vanligt 

Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Jag hade sagt som det var och försökt få honom att fatta att det här var viktigt för mig. Jag kan också låta bli att svara snabbt om det är någonting långt som ska skrivas, men om det bara är ett hej så brukar jag vara rätt snabb pga tar ju ej så lång tid.

Spana också in:

Om ni umgås massa så kanske han ej har behov av att smsa dig helatiden. 

han tar sig tid att träffa dig och kontakta dig. annars vill han inte.

 tro mig. har upplevt 30-tals olika situationer med situationer exakt som din där personen säger att den är intresserad, eller att den agerar intresserad ibland, ignorerar, hittar på ursäkter osv. har även upplevt när han men inte du vill. då är han nervös och går alltid det extra steget för dig.