Forumet - Hur vet jag om han är kär i mig?

Hur vet jag om han är kär i mig?

2542 0 43
Hej! Jag har ett stort problem. Jag är kär i en kille och jag vill veta om han kanske gillar mig, vi pratar inte så mkt fast vi går i samma klass. Så hur ska man veta? Jag vågar inte fråga, det skulle bli skämmigt. Men jag vill ju veta, hoppas att nån tar sig tid och ger mig ett vettigt svar, för jag är desperat just nu! [sad]

Spana också in:

Nej för guds skull, prata inte med honom! Rookie mistake!
Det du ska göra är att sluta skolan och flytta till något random land. Typ... Danmark(jävligt random ställe). Följer han efter dig DIT så kan du vara säker på att han inte ogillar dig i alla fall. Men det betyder inte att han är kär i dig! För att vara absolut säker på den punkten så ska du skjuta han i knät samtidigt som du sticker ett finger i halsen på han. Om ditt finger är blått när du tar upp det så är han en Alien. [smile]

Eller så frågar du han.. Fast min idé är roligare! [bigsmile]
Emallan:

går i samma klass


Ett tips bara.

om han gillar dig. bli inte tillsammans med honom. det är det värsta du kan göra. att bli tillsammans med någon i samma klass. för sen när det tar slut, kommer det bli skitjobbigt. du kommer inte kunna prata med honom på evigheter.

blev tillsammans med en i min klass. han gjorde slut i december och vi var verkligen bästa vänner när vi var tillsammans. Vi har inte pratat sen vi gjorde slut och han kollar inte på mig utan total ignorerar mig, låtsas som om jag itne finns.


så ett tips.

bli inte tillsammans med någon i samma klass.
Tomtefar:

Nej för guds skull, prata inte med honom! Rookie mistake!
Det du ska göra är att sluta skolan och flytta till något random land. Typ... Danmark(jävligt random ställe). Följer han efter dig DIT så kan du vara säker på att han inte ogillar dig i alla fall. Men det betyder inte att han är kär i dig!


Haha så jävla bra [bigsmile]