Forumet - Hur vet man att man är snygg?

Hur vet man att man är snygg?

2453 0 21

Spana också in:

Finns så otroligt många som skulle kunna framställa sig själva som otroligt mycket snyggare än dem gör genom att ta hand om sig själv på alla plan. Någon som mår bra, rör på sig och sin kropp samt tänker på hur man klär sig (Vad som passar personens kroppstyp) blir oftast "snygg".

Skulle säga att då har man även självförtroendet att vara snygg. För ja, det har mycket med attityd att göra...

Observera att det jag skrev inte är kopplat till att "klä sig som alla andra, banta osv..."

Sen har du ju de traditionella små + sakerna som alltid går att framhäva, både som man och kvinna är det vackert med starka drag i ansiktet (kindben t.ex.) och symmetri har vad jag förstår varit förknippat med skönhet sedan urminnes tider.
Det varierar väldigt mycket vad olika människor tycker är snyggt. Jag och polare kommer ofta fram till att vi har väldigt olika smak när det kommer till utseende och lägger olika mycket vikt vid hur viktigt utseendet egentligen är. Personligen anser jag att var en ska göra det bästa av det dem har blivit tilldelade och inte fokusera på andra och jämföra sig så mycket. Fokusera på dig själv och var ditt bästa jag.

Fozz:

Jag menar, vad gör en person snygg i dina ögon?


Att personen vågar vara sig själv och är självsäker och har drivkraft.
iddqd:

När man är snygg försöker folk ta på en och sånt. Rätt läskigt.


ord - men inte läskigt

nämen
finns som en annan sa, flera olika saker som gör en snygg, ibland tycker man inte att någon är snygg förens man lärt känna dem...

Tryggare Bob:

Fokusera på dig själv och var ditt bästa jag.


Tryggare Bob:

Att personen vågar vara sig själv och är självsäker och har drivkraft.


men sedan är det att vara fysisk attraherad, som t ex... kolla in henne/honom! fan va nice... classic, men detta som pojken säger..

Tryggare Bob:

Det varierar väldigt mycket vad olika människor tycker är snyggt


sedan är det i tycke om vad majoritet tycker om du bryr dig om vad omgivningen tycker, är det alla i slag? folkgrupp? du kanske inte bryr dig om vad alla emos tycker om dig mer än t ex fjortis killarna?

I min klass i både gymnasiet och grundskolan har jag varit delad snyggast med en annan... detta är då dock bara vad klassen (tjejerna i klassen) tycker...

men till din fråga...

Fozz:

Som rubriken säger, hur vet man att man är snygg?


Det finns bara två ögon som ska tycka du är snygg! Det är dina! Om du är snygg i dem så vet du att du är snygg, ditt självförtroende höjs osv... om inte, börja träna, när man rör sig fysiskt skapar kroppen olika ämnen som gör att man mår bättre o resultat ger dig bättre självförtroende!

Mitt självförtroende går upp o ner hela tiden, från morgon till kväll, beroende på humör... men efter en riktigt bra träning som jag kämpat hårt på så är jag alltid redo på att gå ut i krig (finna tjejer) eftersom jag känner mig självsäker, snygg o grym!