Forumet - hur vet man att tjejen kommer och inte fejkar?

hur vet man att tjejen kommer och inte fejkar?

14725 0 82

Spana också in:

Fisherman90:

jag vill under samlaget kunna märka av tecken på henne att hon håller på o komma/kommer


vore det mig du låg me skulle nog inte min partner undra huruvida jag höll på att komma eller inte, då jag gillar det där med kommunikation. Kan dock bara svara för mig själv då jag inte har erfarenhet av andra tjejer under sex.
De flesta tjejer brukar andas tyngre, spänna sig eller låta mer när de närmar sig orgasm, men det är ju som sagt individuellt. Annars så pulserar det ju där nere när man kommer. Killen borde ju kunna känna det med snoppen. Men det är olika tydligt på olika tjejer och beror nog även på om killen vet vad han ska känna efter. Men ja, om du är osäker på om din tjej kommer eller inte, eventuellt om hon tycker det är skönt eller inte, så prata med henne. Är hon ovan så kan hända att hon säger vad hon tror att du vill höra. Men koncentrera er på hennes pleasure ett tag, lev ut hennes fantasier osv och lägg märke till hur hon fungerar när hon tycker att det är skönt, vet ja. :)
Fisherman90:

men hon skakar inte utan när hon säger att hon kommer så stannar hon upp. rör sig saktare o typ stönar högre. men till skillnad från de är de inget annat märkbart :S


Ja men hon medverkar ju inte i en porrfilm direkt. Sådant är bara överdrivet. Folk reagerar så väldigt olika.
Prata med henne om du känner dig osäker.