Forumet - Hur vet man egentligen om man spelar i samma liga?

Hur vet man egentligen om man spelar i samma liga?

2771 0 15
Jo alltså jag har ett tag funderat på vad de är, rent utseendemässigt som säger att man spelar i "samma liga". Jag menar, killar och tjejer är ju uppbyggda på olika sätt. De är ju oftast så att killar ska ha andra attribut än vad tjejen "bör" ha. 

Vet inte riktigt hur jag ska förklara, men jag som är en lång och smal kille. Kan jag då kräva en lång och smal tjej eller vad är det som säger att jag är "värd" henne eller inte?
Senast ändrad 10 Sep 2014, 13:06 av André Vifot Haas
eh? har du inte hört talas om fenomenet där snygga killar blir ihop med fula tjejer och vice versa? det är samma personer som talar om "ligor" som uppmärksammar detta och därmed förfaller också hela det systemet.

det kanske är applicerbart om man bara är ute efter ligg och då tror man att man har större chans för att man också ser bra ut. men det räcker ju inte med att bara komma fram och se söt ut, så uppenbarligen krävs liite annat än utseende ur den aspekten också.

Spana också in:


Bööööörg: "Ligor" är bara tramsarrow-10x10.png. Men... känner man sig värd någon är man i samma ligaarrow-10x10.png. Annars intearrow-10x10.png.
rent utseende pratar jag nu..
Fingerprints: Åh men nej, tänk intearrow-10x10.png ens sådär, utseendet är så jäkla oviktigt i slutändan. Manarrow-10x10.png passar ihop med folk man trivs medarrow-10x10.png

Sen obs, man kan aldrig "kräva" någon. 
Haha okej de var dåligt formulerat, menarrow-10x10.png man kan ha som en "mall" över ungefär hur sin tjej ska se ut. Å då menar jag att om man t.ex är lång, smal kille om man har "rätten" att ha ett sånt krav på sin partner.