Forumet - Hur vet man om det är kärlek?

Hur vet man om det är kärlek?

218 0 2
Hej. Jag behöver bara bekräftelse på att jag lever i fullständig denial. Så här kommer storyn.
Jag har två killkompisar som är mina närmsta killkompisar som jag har. Den ena och jag (vi kallar han Dave) har en närmare relation än jag och den andra. Och vi har under de senaste 10 åren när vi väll haft kontakt vart lite flörtiga. Men aldrig blivit nåt. Det här är min bedömning när jag jämför med andra kill kompisar och killar som flörtat med mig.
Sen så hade han fest när han fyllde år. Och när jag åkte dit så kände jag redan då att jag kände lite mer än vänskap. Men man vill ju aldrig sabba nåt.
den andra killkompisen var också där. (Vi kallar han Joseph)
Joseph var med en tjej. Och Dave hade en tjej efter sig. Jag och Dave var som vanligt antar jag. Retas nonstop, vi var ju inte nyktra heller så det va ju fest liksom. Och jag är en av dom som är ganska livlig och drar med mig andra. Så vi hängde ganska mycket då. Men den tjejen hack i häll. Hon drog undan han engång till toan men han kom direkt ut igen. Vi dansar och han lyfter upp och snurrar runt mig etc. Allt va typ som vanligt. De andra tjejerna där verkade märka av nåt. Då den tjejen bitch blicka mig när jag prata med han etc. Men sånt skiter jag i.
iallfall. Sen efter festen så tänker jag. Att jag måste ju säga hur jag känner så är det gjort. Så det var min plan. Men först tänkte jag snacka med Joseph. Eftersom Dave efter festen hade tagit lite avstånd från mig.
men det gick åt skogen. När Joseph sa till mig att han var tänd på mig och typ vad känner du om det? Fråga han. För han antydd att han liksom ville ha en relation. Visste inte va jag skulle säga så slängde det lite upp i molnen. Sen träffades jag, Dave och Joseph. Och de här killarna snackar om allt med varandra. De är jätte nära. Så självklart så antog jag att de snackat om detta också. Vi va alla hos mig o bara umgicks. Dave sitter emellan mig och Joseph och det blir väll lite flörtig stämning då också. Som jag uppfattade det. När jag ser hur han är med andra tjejer också. Joseph märker det här. Såg det på han. Men allt var lugnt. Dagen efter dock så skriver Joseph till mig och bara ber mig glömma allt han sagt.
Samma dag så får jag mer kontakt med Dave igen. Då snurrar klockorna i min skalle. Jag över tänker allt etc.
Så ansar vi alla tre fram o tillbaka. På en vänskaplig nivå.
Sen träffas jag och Dave själva. Käkar pizza bara. Då hade jag svårt att läsa av situationen. Tycker det var stelare än vad det brukar vara.
Så dagen efter så säger jag till honom och ber om ursäkt för hela stämningen. För tyckte själv det kändes så konstigt. Samtidigt så ville jag komma clean. Så jag säger hur jag känner. Då svarar han att han inte känner samma.
Jag sa ja okej. Ville ha det sagt och sen går vi vidare. Tar inte illa upp eller så. Utan var skönt att ha det sagt tyckte jag. Kan man sluta tänka på det liksom.
MEN SEN så råkade det bli så att jag får frågan om att spela in en kortfilm. Hade gjort en tidigare som de tyckte gick väldigt bra. Den här gången ville de att jag skulle ta med en killkompis. Så frågar båda två. Båda vill. Dave svarade först. Och Joseph tog väldigt lång tid så var tvungen att höra av mig till regissören. Sen så sa jag till Joseph när han svarade att de fick snacka ihop sig bara. Precis innan detta så fick jag nyheten som jag delade med mig av till båda att filmen skulle vara i en romantisk stil och vi skulle spela ett par. Alla var okej med det här. Dagen innan inspelningen så frågar jag de för att de inte hört av sig om det vem som ska spela. Och då sa Joseph att Dave skulle snacka med regissören och sen höra av sig om han fortfarande var sugen. Dave sa bara att han skulle göra det till mig. Så vi gör filmen. Det går bra och var jätte kul.
Efter filmen så går vi och handlar och snackar.
Två dagar senare så frågar Dave om vi ska käka pizza. Men jag kunde inte. Vi pratar fram och tillbaka.
Dave och jag har mer kontakt än förut.
Sen ses vi alla tre igen. Dave sitter mellan mig och Joseph. Vi ska kolla på film. Och Dave lägger sig på mig. Såklart hade jag ingen bh. Men han verkade inte bry sig. Vi kollar hela filmen och fler. Och hans ansikte är väldigt nära mig och han tittar ofta upp mot mig så vi hamnar väldigt nära. Sen så kör jag hem de båda. Men Dave bor jätte nära mig. Han var dock bestämd som förra gången när jag körde hem dom att han skulle åka med hela vägen till Joseph som är en bit. Samma den här gången. Han sitter fram med mig. Vi släpper av Joseph och sen åker vi till McDonalds. Kl var ca 3 på natten. När jag är utanför hans hus så har han inte börjat att äta ännu. Utan vill sitta kvar i bilen och äta när vi kommit fram. Så vi kör runt i ca 20 min till. Innan jag släpper honom.
Nu pratar vi varje dag som vanligt.

Jag släpper ju inte sakern och tänker för mycket. Så har förhoppningen och en liten misstanke att allt det här ligger i att han vet att Joseph ”hade en grej” för mig och kanske fortfarande har. De är ju bästa vänner så då kanske han känner att det vore taskigt om nåt skulle hända.
Känns bara som ett konstigt sammanträffande att
efter festen. Får jag och Dave mindre kontakt. Jag och Joseph mer.
Efter vi setts alla tre gång 1: Joseph ångrar sig. Jag och Dave får mer kontakt
Eller? Vet inte ens. Tänker för mycket
Sen bara för att ha det sagt så har jag och Dave ett förflutet på ett annat sätt än vad jag och Joseph har.

eller så lever jag i förnekelse.