Forumet - hur vet man om en dator klarar spelet?

hur vet man om en dator klarar spelet?

4210 0 27

Spana också in:

ankzor:

Någon?


Du tycker alltså att det låter som om TS kommer behöva en högpresterande dator med dual core eller nåt annat down the techno babble road?
Min gissning är att TS vill spela typ.. WoW, på sin höjd. Att plocka ihop en dator från scratch känns lite som att kasta pärlor för svin om hon ändå kan köpa en billig och begagnad dator från whoever :s
JLm:

det säljs ytterst få datorer med enkärniga processorer


Min poäng är att jag inte tror att det gör någon större skillnad för TS eftersom TS inte verkar vara särskilt insatt i vilket fall. Kan hon komma över en billig dator som fixar det hon vill att den ska fixa så lär det ju kvitta om den är begagnad eller ej (troligtvis inte för dig, mig, ankzor eller your average teknikbög), men för TS.
Dessutom har hon ju redan kontakt med någon som ska sälja henne en dator, vill hon ha reda på vilken prestanda den har och om det är tillräckligt för att spela hennes specifika spel så lär hon lättast få reda på det genom att
Miceparade:

fråga säljaren

Miceparade:

tror att det gör någon större skillnad för TS


Om hon köper en random dator för 5k för att spela wow, så kan hon lika gärna köpa en skräddarsydd dator för 5k att spela wow på men som är helt ny och antagligen 14 ggr bättre än den hon skulle köpa från SIBA eller en random som lurar på henne en 10 år gammal dator.