Forumet - Hur vet man om man är ful?

Hur vet man om man är ful?

2613 1 34
..eller snygg? Vet att utseendet egentligen inte har ngn betydelse och att "skönheten kommer inifrån", men dom som säger det är antingen skit snygga eller har bränt bort halva ansiktet. Försöker att titta mig själv i spegeln men jag överkritiserar ju mig själv eftersom att jag överanalyserar ju pga att folk gör det. Vill kunna se ur någon annans perspektiv. [shake]

Dold text: ja, jag är en osäker liten tönt [sad]

Spana också in:

Dumbfounded:

Utveckla?


Folk har olika smak. Du kommer på grund av detta altid att vara ful i ögonen på vissa och snygg i ögonen på andra beroende på deras smak. Det är så för alla, om än i olika grad eftersom vissas utseenden överenstämmer mer med majoritetens smak. Det är bättre att slappna av, göra det bästa av sitt utseende och bara konstatera att vissa uppskattar det och fokusera på dem
elverpigen:

Låtsas att du är snygg så tror folk också att du ärsnyggså blir du snygg


mynona:

Du anar inte hur stor betydelse det faktiskt har. Det ingår i vad jag ovan sade om att göra det bästa av sitt utseende


Antar väl att det ändå finns en snygghetsgrad [cheers]. Aja, får väl försöka då.. men det är inte mitt fel om jag får hands down.
Dumbfounded:

..eller snygg?


Well, smaken är som baken om man skall tro orden på stan..

Med erfarenhet, egna studier i ämnet o.s.v... Kan jag tala om att det är på följande vis;

För det första brukar man tala om en skala 0-100.. 0 representerar samtliga människor med någon form utav missbildning eller skada i ansiktet skedd i livet, brännskador till exempelvis.

Bland 2000 utfrågade under året 2011 i en undersökning visade det sig att ~70% av dessa var sams om vilka som kunde klassas mellan 0-30 på skalan.. Mellan 30-60 var ~40% sams, ju högre upp på skalan vi kommer, desto mindre procentenheter skiljer det! Låt oss då säga att dem på skalan över 50 är relativt snygga i jämförelse med stackarna under!

Även fast människor sägs ha delade åsikter om detta finns det en tydlig majoritet som tycker väldigt likt. Precis som det finns en röd & en blå sida inom politiken, finns det en snygg & en ful sida inom sexualitet & samlevnaden..

Syftet med undersökningen var att starka folks självförtroende på ett udda vis. Psykologer använder sig ofta av ett knep som går ut på att starka folks självförtroenden genom direkt lögn, vad fan är detta för metod?

Alla mår bäst utav sanningen! Klassas man som under 50 är det endast till att acceptera tillvaron och göra det bästa utav den! Vissa mår bättre utav tanken på att nästa liv kan bli bättre, eller att man redan har upplevt det i ett tidigare liv.

Andra klarar sig fint med goda vänner & självstimulans.. Man lär sig med tiden! Du kommer att känna dig nöjd med ditt liv på dödsbädden ändå ska du se! Försök att uppleva så mycket som möjligt här i livet av sådant som fula människor också kan ta sig ann!