Forumet - hur vet man om man är snygg eller ful?

hur vet man om man är snygg eller ful?

17678 0 119
Hur vet man egentligen vad man är, om man är snygg eller ful? vad räknas som fint och vem är egentligen ful?

snälla, kom inte med snack om insidan och så.. Jag bryr mig inte ett skit om utstrålning nu i det här sammanhanget utan själva "skalet" på en människa.

Och spela inte dumma nu heller när ni skriver att "de är insidan som räknas", klart jag vet. Men folk som bedömmer ens utseende tänker inte på hur man är som person direkt..

VAD ÄR FINT och vem är ful?

Spana också in:

Buddah:

Att man har ett syfta med det man säger, fast man vill inte skylta med det. Exempelvis att smickra sig in i någons byxor. Eller att man inte kan står för sina åsikter och inte vill "såra" någon.


jaha ja, ja det låter lite som det jag tänker. Köper aldrig komplimanger så ändå, haha.Nachac:

Snygghet är en fråga om perspektiv, därför är det endast din egen åsikt som spelar roll.


sant.. jag kan inte ändra min åsikt om mig själv tyvärr, men jag håller nog med att de är den som räknas och eftersom jag tycker jag är ful innebär det alltså att jag är det då.
Alltså, det här kommer att låta.. äh. Jag tycker inte att jag ser ut som jag på bilder. Det jag ser när jag tittar i spegeln är ett snyggare jag. Och jag vet inte vad jag ska tro på. Det här får mig att känna mig så otroligt osäker. Att inte riktigt veta hur jag ser ut. Hur är det att ha för sig att man har rätt tydliga käkben och mer square-format ansikte när man på bilder inte har några käkben alls och ett mer avsmalnat ansikte?

Varför skulle jag försköna mitt ansikte? Det låter ju bara, puckat?
soanonym:

sant.. jag kan inte ändra min åsikt om mig själv tyvärr, men jag håller nog med att de är den som räknas och eftersom jag tycker jag är ful innebär det alltså att jag är det då.


soanonym:

jaha ja, ja det låter lite som det jag tänker. Köper aldrig komplimanger så ändå, haha.


Bättra på självkänslan och/eller ditt utseende.
louie:

Jag tycker inte att jag ser ut som jag på bilder


asså håller med dig om att det låter sjukt och jag är precis likadan som du! Saken är den att jag inte tycker jag är fin eller något sånt i verkligheten heller, men på bilder ser jag annorlundare ut. Tycker inte det ser ut som personen i spegeln och bilderna är BETYDLIGT värre än vad jag ser, även fast jag inte tycker jag är snygg..

snackade faktiskt om detta igår med nåra, och vi kom fram till att jag kanske inte är så fotogenisk. Kanske inte heller du är? :P
soanonym:

haha spelar ju ingen roll ändå om jag skulle ha bra självkänsla. Är ju forfarande ful för det?
bättra utseendet? HAHA tro mig, det OM något är något jag ständigt försöker förbättre och slutar alltid i depressioner nästan .


Med bättre självkänsla kan du acceptera att åtminstone andra gillar ditt utseende.

Vad är det du är missnöjd med?
Nachac:

Med bättre självkänsla kan du acceptera att åtminstone andra gillar ditt utseende.

Vad är det du är missnöjd med?


Alltså, jag vill inte vara pessimist men att acceptera mitt utseende kommer aldrig någonsin att gå.

Det som jag är missnöjd med?
herregud, vet inte vart jag kan börja. Miitt ansikte är huvudproblemet, tycker jag ser förfälig ut, rent ut sagt skitful.

Roliga är att folk säger att jag är söt, fin eller vad som helst men det är väldans massa skitsnack tycker jag. Jag tycker inte jag är det, VERKLIGEN inte, och jag anser dessutom att jag vet vad riktig skönhet är och hur folk som är snygga ser ut och jag är inte en av dem. Saken är att jag inte förstår hur någon nu skulle tycka att jag är fin, eller ser Okej ut med tanke på vad JAG ser själv och det jag tänker.
soanonym:

inte är så fotogenisk.


nä, inte särskilt nä [n]

soanonym:

snygg


Det här kommer också låta lite... eeeeh.. men ibland har jag dagar när jag knappt kan slita mig från spegeln för att eh, jag tycker att jag ser så bra ut... håret ligger perfekt, ögonen är klara, käkbenen tydliga.. men så tänker jag på alla fula fb-bilder som ligger uppe och då blir jag så ledsen för att jag kanske.... jag vet itne, fantiserar, romantiserar mig själv...? Det är ganska förvirrande alltihopa.