Forumet - Hur viktigt är sex?

Hur viktigt är sex?

2792 0 22
Jag sitter här och funderar kring hur viktigt sex egentligen är i en relation. Så jag tänkte fråga en fråga för att se hur folk ställer sig. Anta att ni träffade en person och känslor uppstår. När det blir aktuellt med sex visar det sig att personen har något medicinskt problem så att han/hon inte kan ha sex. Säg en kille som har 3 cm och den kan inte resa sig. Eller att ni killar trevar er ner innanför trosorna och konstaterar att efter urinrörsmynningen är det helt plant. Finns ingen hål. Hon bara konstaterar att hon inte har en fitta – alltid varit så. Hur skulle ni reagera?

Spana också in:

Gasolinerainbow:

Säg en kille som har 3 cm och den kan inte resa sig.


kunde du inte kommit me dnågot bättre typ
"han är lam i underkroppen"?

Gasolinerainbow:

Killar: Dumpa henne direkt! (Du röstade på detta alternativ)


ska nu förklara hur jag tänker:

jag tror inte jag kan bli kär i en person jag inte haft sex med. om jag inte kan ha någon som helst form av sex med personen (som jag känner mig bekväm med) så skulle jag inte kunna "dumpa" honom eftersom vi inte skulle ha något förhållande till att börja med. men ja.

dock är det en väldigt stor skillnad om jag är tillsmamans med en person och det sedan händer någonting så att vi ej kan ha en viss form av sex. det är jag säker på att jag skulle klara av.
Om jag är ihop med någon vill jag ha sex med den personen, men är jag kär i någon som inte kan ha sex så är jag. Jag skulle absolut inte göra slut. Enligt mig är det bara sjukt. Och ledsamt. [sad] Visst, man kan tycka det är jätteviktigt med sex, men betyder förälskelsen ingenting?