Forumet - Hur visar killar känslor?

Hur visar killar känslor?

748 1 15
Detta handlar om min killkompis som är kär i någon han känner men han vägrar säga vem till mig. Jag är hans närmaste tjejkompis men han har andra killkompisar som han har berättat för. Men killar i 15 års åldern! Hur visar ni känslor om ni gillar någon? hans killkompisar pratar om att vi är tsm vilket vi inte är och jag börjar bli lite less på vad han menar med allt detta. Jag vågar inte fråga ut han heller för jag är rädd att vår vänskap bryts eller att saker går fel.
Killar visar sällan sina känslor när det kommer till kärlek. Om jag förstår rätt så är din kompis typ i 13-14 åldern. I de åldrarna brukar man hälst vilja prata med lite äldre och ta de råd från de men. När det kommer till 15 åringar så är de verkligen inte bra på sånt. Jag ska förklara vad jag menar med det. De kanske kommer säga grejer som att gå bara fråga det lungt det ingen fara. Det är det ända typ en 15 årig pojke kan komma på. Jag kan låva att han kommer inte ens gå nära den personen han älskar efter det heller. Men prata med honnom och säg att han ska prata med en vuxen som han litar på och brätta sina sänslor för den VUXNA personen sen inte fråga om råd i skolan till andra barn. Det är bästa rådet jag kan ge. 
 
Ibland är det bra att hålla sig undan och låta bara han lösa det skjälv. Jag låvar dig att han kommer hitta en lösning eller så kommer han bara sluta tänka på henne. Han är för ung för att tänka på tjejer det ända ni ska tänka på är STUDIER. Låter som en förälder men ni kommer förstå det. gör så att ni inte föŕstår det för sent. Blink

Spana också in:


PHINNIX: Killar visar sällan sina känslor när det kommer till kärlek. Om jag förstår rätt så är din kompis typ i 13-14 åldern. I de åldrarna brukar man hälst vilja prata med lite äldre och ta de råd från de men. När det kommer till 15 åringar så är de verkligen inte bra på sånt. Jag ska förklara vad jag menar med det. De kanske kommer säga grejer som att gå bara fråga det lungt det ingen fara. Det är det ända typ en 15 årig pojke kan komma på. Jag kan låva att han kommer inte ens gå nära den personen han älskar efter det heller. Men prata med honnom och säg att han ska prata med en vuxen som han litar på och brätta sina sänslor för den VUXNA personen sen inte fråga om råd i skolan till andra barn. Det är bästa rådet jag kan ge. 
 
Lol berätta för en vuxen, vilket skämt asså.

PHINNIX: Ibland är det bra att hålla sig undan och låta bara han lösa det skjälv. Jag låvar dig att han kommer hitta en lösning eller så kommer han bara sluta tänka på henne. Han är för ung för att tänka på tjejer det ända ni ska tänka på är STUDIER. Låter som en förälder men ni kommer förstå det. gör så att ni inte föŕstår det för sent. Blink
Fuck skola.

PHINNIX:
Det bätre att gå till en 04 och fråga om tips det är ett skämt. Vuxen som du LITAR på kan hjälpa dig mycke bärte än en 04 son inte har en aning om kärlek.
99% av barn i 15 års åldern skulle inte uttrycka känslor för en vuxen. Visst, har du nån du litar på så kanske, men hur många har det? Nån procent. 

Det han kommer göra och tydligen gjort är att prata med kompisar i sin plder, vilket otroligt mycket fler skulle göra, om än inte alla.

PHINNIX:
Man misslyckas oftast om man inte går på skolan och kllarar den. Det är ruktigt svåt att över leva i samhället utan om du inte ska bli kriminell och sälja olika droger och vapen.
Asså jag håller med mestadels men man ska inte bara fokusera på studier, då har man den tråkigaste uppväxten någonsin.

Haien:
99% av barn i 15 års åldern skulle inte uttrycka känslor för en vuxen. Visst, har du nån du litar på så kanske, men hur många har det? Nån procent. 

Det han kommer göra och tydligen gjort är att prata med kompisar i sin plder, vilket otroligt mycket fler skulle göra, om än inte alla.
Det är sant när jag tänker efter. Men oftast så brukar de väll gå till krutaorn eller skolpyskologen? Jag vet att det är mer ovanligare för äldre än de yngre. 
Många ''inte alla'' killar visar sällan känslor för att de inte tror de duger. Jag tog väldigt ofta avstånd från de jag verkligen gillade när jag gick i grundskolan. Det fanns en tjej i skolan jag var riktigt kär i, när hon var i min närvaro så frös jag nästan till is och skämtade bort allt, allt hon gjorde var perfektion i min värld och vem fan var jag att ens våga kolla på henne?