Forumet - Hur visar man att man gillar en tjej - och tar tillbaka kontakten

Hur visar man att man gillar en tjej - och tar tillbaka kontakten

1064 0 27
Hej,

Jag har känt en tjej i ett par år, vi lärde känna varandra genom en sport som vi både utövade. Ett år senare hamnade vi i samma skola, när jag började 7an och hon 8an. Jag fick intrycket att hon gillade mig, då hon tog kontakt mycket etc. Jag började också gilla henne, men var - och är - dålig på att visa det. Nu har vi inte hörts av på ett bra tag, sedan hon började första året på gymnasiet.

Även fast vi knappt har hört av varandra på nästan ett år - mer än via datorn typ en gång - så gillar jag henne fortfarande. Nu när vi har knappt nånting gemensamt längre vet jag inte hur jag ska åter ta kontakten, och kanske visa att jag gillar henne.. Det skulle jag vilja veta hur man gör på bästa sätt.

/A

Spana också in:

Det är närmast omöjligt för oss att veta vad hon menat med två fåniga små symboler. Möjligen om du berättar vad ni smsat om dessförinnan kan vi försöka gissa oss fram till något.

Du vill visa att du gillar henne. Det enda du egentligen behöver göra är att prata med henne, träffa henne, och visa intresse. Kroppskontakt och flirt är bra när ni väl kommit igång.
Sen, om ni verkligen inte har någonting alls gemensamt och ingenting att prata om kanske hon inte är nån för dig i alla fall!
aksustik:

Det är närmast omöjligt för oss att veta vad hon menat med två fåniga små symboler.


skit samma, det var ändå länge sedan hon skrev det och jag har inget minna av i vilket sammanhang det var.

Har funderat på o säga att jag gillar henne rakt ut, men jag vet inte hur hon skulle reagera på det... känner mig osäker. Vad borde den "normala" reaktionen på det vara? från hennes sida alltså. Förstår dock att reaktionen kan varierar från person till person..
Indrioiden:

Har funderat på o säga att jag gillar henne rakt ut


Det kan du ju göra, men om ni inte träffas ofta eller om du inte visat det på nåt annat sätt innan du säger det tror jag att det finns risk för att hon nog blir lite förvånad eller rädd - och tar avstånd.
Det kan hon göra även om hon känner samma sak, är lite intresserad, eller inte alls.

Så att bara säga det rakt ut är lite riskabelt, tycker jag. Särskilt om ni inte träffas eller pratar ofta.
Det kanske är bättre egentligen att bara känna sig fram, ungefär som jag skrev i det förra inlägget.
Har lyckats få tillbaka kontakten med henne nu, senaste veckan har vi hörts av ett antal gånger via datorn, och träffats på den sport vi båda spelar ,(tennis.)

Den här gången vill jag inte låta det rinna ut i sanden, och förlora kontakten med henne igen. Hon verkar inte vara helt ointresserad av mig heller.
Men hur ska jag börja visa mitt intresse, lite "kroppskontakt" kanske? Men hur gör man det utan att verka allt för "på"? En klapp på axeln kanske?