Forumet - Husdjur. Vad har ni för husdjur, vad har ni haft för husdjur?

Husdjur. Vad har ni för husdjur, vad har ni haft för husdjur?

14278 1 80
2 stycken dvärghamstrar var mina första djur, tyvärr ville de slå ihjäl varandra så den ena fick bo i badkaret tills att jag kunde skaffa fram ytterligare en bur.
Sen hade jag en amstaff och två majsormar, sen två katter och de två majsormar och sen bara en katt. Katterna höll inte sams och fick inte behålla ormarna pga hyresvärdsbyte. 
Nu har jag en katt som bor hos mamma och två som bor hos mig. 

Spana också in:


schim: Nu har jag en vovve, 4 höns o en schimHar haft hästar, hundar, höns, katter, fåglar, hamstrar, kaniner och en kalvLåter som en bondeRodnar
Jepp, tänkte precis fråga om du är bonde? Blink Vad är det för ras på vovven?

FruLiten: 2 stycken dvärghamstrar var mina första djur, tyvärr ville de slå ihjäl varandra så den ena fick bo i badkaret tills att jag kunde skaffa fram ytterligare en bur.Sen hade jag en amstaff och två majsormar, sen två katter och de två majsormar och sen bara en katt. Katterna höll inte sams och fick inte behålla ormarna pga hyresvärdsbyte. Nu har jag en katt som bor hos mamma och två som bor hos mig.
Okej, vilket var ditt favorithusdjur?Reeeetooo: Haft/har 6 schäfrar, två marsvin, en häst, två kaniner, en hamster och två katter. Även 5 fiskar.
Jävlar, bor du på landet? Hur många schäfrar har du just nu?

pendu: ja, jag är mer kattmänniska men jag gillar hundar också. har aldrig haft hund men kan tänka mig att skaffa i framtiden.
Okej, jag har aldrig haft katt men har gosat med de hos vänner. Är det sant att de gör vad de vill och inte lyder order om att inte klättra på bord m.m?

Reeeetooo: Bodde utanför stan rätt stort hus med stor tomt o äng osv. Nu i storstan. Har en vovve och en katt
Okej, hur stor lya har du? Funkar det med schäfer i lägenhet?

 
reben: där e 1 hund i mitt hus
Vilken ras är det?mynona: Kanin från jag var nio fram tills jag var 16. Ja, den blev gammal för att vara kanin tror jag.
Det blev en gammal gubbe/gumma det där. Glad Trivs du bättre med eller utan husdjur?Razor:
Okej, jag har aldrig haft katt men har gosat med de hos vänner. Är det sant att de gör vad de vill och inte lyder order om att inte klättra på bord m.m?

Okej, hur stor lya har du? Funkar det med schäfer i lägenhet?

 
Vilken ras är det?Det blev en gammal gubbe det där. Glad Trivs du bättre med eller utan husdjur?


Lyan ligger på 73 + 7 balkong. Funkar jätte bra faktiskt, inte haft några problem med det. Och han går jättebra ihop med katten så det är perfekt 

molnig: Om den var unge när den flyttade hem till er nådde den "normal" ålder för en kanin.
Okej! 

Razor: Det blev en gammal gubbe/gumma det där.  Trivs du bättre med eller utan husdjur?
Ja det var vad folk sade. Jag trivdes bra med husdjur då, och jag trivs bra nu utan. Det är mer praktiskt för mig att inte ha ett husdjur nu. Det finns fördelar och nackdelar och jag fokuserar på fördelarna med nuvarande tillstånd. 

Reeeetooo: Lyan ligger på 73 + 7 balkong. Funkar jätte bra faktiskt, inte haft några problem med det. Och han går jättebra ihop med katten så det är perfekt
Nice att det funkar bra! Glad Jag vill skaffa schäfer någon gång i framtiden och det får högst sannolikt bli i lägenhet.


mynona: Ja det var vad folk sade. Jag trivdes bra med husdjur då, och jag trivs bra nu utan. Det är mer praktiskt för mig att inte ha ett husdjur nu. Det finns fördelar och nackdelar och jag fokuserar på fördelarna med nuvarande tillstånd.
Okej, själv saknar jag att ha husdjur, mest hund.

time: Två gerbiler, ca 22 katter och fem hästar. Antagligen en katt till.
22 katter? Förvånad Wow, var får du plats med de?
Husdjur - Då tänker jag mig sådana som man faktiskt har i huset, dvs. inte hästar, får, höns eller dylikt. 

Enligt den definitionen så har jag under årens lopp haft typ 6-7 katter, 4 hundar och två marsvin. Har inga husdjur nu och planerar inte heller att skaffa, inte min grej att binda upp mig i lägenheten. 
Har haft:
Fiskar
Säkert 100 hamstrar (födde upp dem när jag var liten)
En katt som hette Pricken
Typ hund när jag under två år bodde med en vän som hade hund (det räknas, ok)

Har:
En katt som heter Skrållan
Och är halvmamma åt en katt som heter Sune för bor med honom också men han är tekniskt sätt inte min.