Forumet - I den här tråden berättar vi om våra första kyssar

I den här tråden berättar vi om våra första kyssar

2377 0 46
Fast! Inte bara på det där vanliga sättet. Typ: "Jag var 14 och det var med min kusin", utan på ett mer djupsinnigt berättar:igt sätt. Vi beskriver hur det var och hur det kändes. Lägg tid på texten och formuleringarna. En längre text helt enkelt. Jag börjar själv föredömligt. 

Spana också in:

En försommardag i 2an. Eftermiddag. Varmt och fuktigt. Under de senaste dagarna hade jag noterat hur den där söta tjejen i min klass som jag länge hade tittat på, hade följt mig med blicken. Någon gång hade hon stått med några andra tjejer i klassen och de alla hade tittat på mig, på henne och sedan fnittrat. Jag anade att någonting inte var som vanligt men jag vågade inte hoppas riktigt. Dagen blev förmiddag. Vardagsförmiddagarna som man som vanligt spenderade på fritids. Eftersom det var sent hade många barn redan gått hem och när klockan var strax innan fyra var det bara jag, den söta tjejen Moa och kanske ett eller två barn till. Jag upptäckte henne och såg hur hon tittade på mig. Jag tittade tillbaks och höll kvar blicken som om det var helt naturligt. Jag vågade trots att hon var så söt. Jag kände mod. Jag tittade på henne och log, hon log tillbaks det vackraste leendet jag sett och fjärillarna sprudlade i magen. Hon gick fram till mig och la hennes mun tätt intill mitt höra. Hon viskade att hon var kär i mig. Fjärilarna dansade i magen och jag kände hur mina kinder blev röda. Jag sa till henne att hon var väldigt söt och att jag minsann också var kär i henne. Hennes mjuka varma hand tog tag i min. Hon sa kom och drog med mig in på fritids avslappningsrum. Ljuset lyste in från det lilla fönstret och vi ställde oss mitt emot varandra och bara tittade på varandra.  Jag slogs av hur vacker hon var. En ängel med blåa ögon, solblekt hår och röda knder. Hon tog ett steg fram och hennes mun närmade sig min. Jag blundade, märkte hur pulsen var hög och tänkte att det är nu det händer. Det är nu jag flyger till himlen. Jag, mina fjärilar och Moa.
Var ihop med honom när jag var  12.
Pussar och kramar ingick men ingen kyss.
En dag skickade jag en kompis till honom för att säga att jag gör slut för han är för snäll.
Då kom han för att bevisa att han inte är det, tryckte mig mot väggen och kysste.
Han var blöt i käften och jag var helt övertygad om att jag kommer dö.
Var 16, på kreta, dansade, vart uppragad av någon norsk kille som ja uppfattade hette jam typ? Alltså som sylt på engelska, tvivlar på att han hette det... han började hångla med mig å jag gjorde så gott jag kunde flr å besvara hahah... jävla helikopter. Men det kan inte ha varit så dåligt då han typ vart ledsen när jag ville vara lite med mim kompis
Första kyssen... vad räknas som det? Första gången en tjej kysste mig, räknas det, oavsett åldern? Vi var typ 8 år. Jag var hemma hos henne, när hon sa åt mig att blunda. Jag gjorde som hon sa, efter lite tjat från hennes sida. Och så planterade hon en kyss på mina läppar. Eller det kanske mer räknas som puss?