Forumet - i den här tråden får man bara skriva saker som enbart e intressanta för en sj

i den här tråden får man bara skriva saker som enbart e intressanta för en sj

181471 16 22800

tony switchblade:
lätt att tro att människor i tredje världen lever i ett helvete men de lever i en värld där saker och ting räknas på ett annat sätt, ett mål mat är det samma som lycka. vad finns det som gör oss lyckliga här? mest saker som gör oss nöjda som vi varierar med att vara missnöjda
 Förstår att vi har olika värderingar osv men även om du jämför ungas psykiska hälsa i Sverige med andra i-länder är det inte samma sak. Psykisk hälsa bland unga är sämre i Sverige än i övringa Norden, förändringar på arbetsmarknaden har inneburit allt högre krav på utbildning och kompetens för att få ett arbete, föräldrars sätt att uppfostra sina barn har blivit mindre auktoritärt sedan 1980-talet. Det är så mycke som påverkar detta och inte bara det att "saker och ting räknas på ett annat sätt"

widediaper: Förstår att vi har olika värderingar osv men även om du jämför ungas psykiska hälsa i Sverige med andra i-länder är det inte samma sak. Psykisk hälsa bland unga är sämre i Sverige än i övringa Norden, förändringar på arbetsmarknaden har inneburit allt högre krav på utbildning och kompetens för att få ett arbete, föräldrars sätt att uppfostra sina barn har blivit mindre auktoritärt sedan 1980-talet. Det är så mycke som påverkar detta och inte bara det att "saker och ting räknas på ett annat sätt"
ja, jag skrev bara lite ytligt om skillnaden mellan att bo i väst och i u-länder

Spana också in: