Forumet - I mataffären..

I mataffären..

1384 1 13
Vad tänker ni på när ni går i mataffären? Med vem går du med? Brukar du handla kläder? Tänker du på skyltarna, kan du vart allting står? Eller går du bara dit för och provsmaka ostar och korvar? 
Brukar du prata med främlingar och vad kan det vara om? Sparar du märkena när du har hittat en favorit eller kommer du ihåg det? Känner personalen igen dig? 

Vad händer i mataffären..  

SkeletonGirl: Vad tänker ni på när ni går i mataffären? Med vem går du med? Brukar du handla kläder? Tänker du på skyltarna, kan du vart allting står? Eller går du bara dit för och provsmaka ostar och korvar? 
Brukar du prata med främlingar och vad kan det vara om? Sparar du märkena när du har hittat en favorit eller kommer du ihåg det? Känner personalen igen dig? 

Vad händer i mataffären..  
Går in och går till rakt de varorna jag behöver. Ska ta max 5 minuter

Spana också in:

Jag är en express handlare, när jag handlar vet jag alltid vad jag ska ha typ, och hittar allmänt bra i butiker. Är det butiker jag ej varit i förut sneglar jag snabbt på någon skylt. 

Sen vad jag tänker på beror helt på vilken typ av butik jag är inne i :), i mataffärer är det inte många tankar då det alltid går snabbt. 

Maymay: Ifall jag ska handla något är det som ett uppdrag, in and out så snabbt som möjligt inga vittnen. Nej men typ så, som en speed-run fast irl.
Mm, när man är där det är som kallast så måste man vara där länge..

jag handlade med en kompis för en månad sedan, vilket jag inte brukar göra. Då skulle vi hem och laga ihop nån middag, men vi diskuterade hela tiden så att det skulle passa oss båda. Stod mellan nått starkt kryddat, fisk och falukorv, hon kunde inte göra en falukorvrätt och hade en annan variant på den som jag hade, sen blev jag sjuk och vi gjorde aldrig den. Men hon blev glad för falukorven, eftersom hon inte brukade ha det hemma. Mycket glad Galen
Min chef sa glatt: "gå till mataffären och handla för mig, du kan ju kolla på killarna med, alla är väldigt trevliga där" jag lyste upp och gick dit, lyste upp ännu mer när killen som hjälpte mig förra gången kände igen mig och stoppade med vad han höll på med innan jag hade tagit upp lappen och tänkt fråga, synd bara att han ser ut som 40 år eller 30, äldre röst. Ser ut som en pappa. Jag chansade istället på killen som satt i kassan, sa att jag inte var bra med växeln, sen såg jag nått hade fastnat på rullbandet med som var någon annans Rodnar 
Sökte precis upp vad "high-touch" är, som jag ska göra på fanmeet med kpopbandet. Kassan är lite så, high-touch Rullar ögonen