Forumet - Ibland blir man för pushig och på.

Ibland blir man för pushig och på.

1868 0 25
Ibland så kan jag bli väldigt pushig och väldigt på när jag faller för någon, inte så att jag vill men mina tankar blir lite vridna och nu när jag är i denna period där jag börjar bli sådan så behöver jag få tips om vad man absolut inte ska göra för att skrämma iväg personen.

Jag tror inte han är så lättskrämd faktiskt men jag tar hellre det säkra före det osäkra.

Vad jag vill göra är att ni kommer på situationer då ni gillat någon som gillat eller eller kanske inte gillat personen som gillat er och berättar vad denne person gjorde för att ändra er åsikt om denna person.

T.ex. så träffade jag en kille som var rätt trevlig, helt plötsligt började han snacka om sin kuk - Efter det kunde jag verkligen inte stå ut med personen. (Det är okay att tala om sitt könsorgan när man är i ett visst stadie i sin relation, men när man precis börjat träffas och inte haft sex så nej)

- Träffade en som var otroligt trevlig och mysig men efter andra dejten så började personen att räkna upp alla fel som jag inte kunde se men när personen hade tryckt ned sig själv så mycket framför mig så kunde jag lixom inte attraheras utav denne på samma sätt. (Det är okay att tala om sina osäkerheter, dock inte så tidigt och inte alla på en gång)

Jag är en person som gör sådana grejjer också, därför vill jag gärna att ni radar upp sådana situationer när er bild om en person vänt.

Spana också in:

Violine:

Helt enkelt då något personen sagt/gjort har ändrat hela er bild utav personen.

Även om ni gillat en person så mycket och visat så pass mycket intresse att ni helt enkelt inte klarade av personens pushighet och därför förlorat intresset.


Typ fis inte, så klarar du dig nog. Du behöver inte göra mer än att se bra ut om du är tjej.
EVIL_GENIUS_IS_BACK:

Till det negativa då?


Ja det är vad jag är ute efter men man får gärna skriva motsatta situationer om man vill det.

schism:

Typ fis inte, så klarar du dig nog. Du behöver inte göra mer än att se bra ut om du är tjej.


Jag skrämde iväg killen jag föll för sist. Berättade mina känslor för tidigt och ringde lite för ofta.

fullochglad:

Jag dejtar aldrig.[sad][crazy]


Jag dejtar inte just nu heller... Men alltså du vet när man är i jättebörjan utav något, när det inte har en titel mer än "på G" eller vad man nu ska kalla det... Kan vara känsliga tider.
Violine:

Behöver släppa det - Hur gör man det?


Försök att ta reda på varför du är klängig, du kanske tror instinktivt att du förlorar killen om du inte är på hela tiden? Du kanske tror att visa endast lite intresse inte räcker för att killen kanske är dålig på att tyda dina signaler?

Hitta på ett sätt att sansa dig och påminn dig själv att du minskar dina chanser till att behålla killen om du visar överdrivet mycket intresse eller nåt.
KamikazeTomten:

Skulle du tappa intresset om en kille förklarade för dig hur han fungerar


Alltså nej, jag har träffat personer som har berättat om hur de fungerar men de har gjort det i lagom doser, slänger du upp hela handboken om hur johan fungerar på en gång så vill ingen läsa den men om du läser upp ett kapitell i taget så finns det nog många som blir intresserade.

KamikazeTomten:

om han t.ex hade exakt samma problem som du har (pushig och för på), men att det är en övergående fas?


Aha du menade så... Jag orkar inte ta bort det översta för jag tyckte det var så fint skrivet. :P

Nemen alltså... Nej jag skulle väl inte göra det, men jag vill inte att han ska veta det för jag tänker inte vara sådan. :P

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Barnflod:

Skulle nog bara må bra av en på:ig tjej just nu. [party]


Skulle du verkligen det?
Paulus Af Tarsus:

att vara för på, ringa, sms, skriva på msn/bdb osv ständigt och varje dag är ett big no no.


Jomen precis! Hittills har jag iaf skött mig väl, I just hope that I'll don't slip lixom.

Låter jag det ta sin tid så lär han känna mig långsammare och nogrannare också... Det är bara bra.
Hmm. varför gör du inte så att du skriver ner allt på ett papper. Just nu verkar du va till dina sinnensfullabruk o vet hur du inte ska bete dej. Skriv på ett papper typ:

Nästa gång jag dejtar o är på G skall jag inte vara för på. Det kommer skrämma upp personen och jag kommer bli dissad.[no-no]

o lägg den i nån låda så kan du läsa.
Violine:

Ibland så kan jag bli väldigt pushig och väldigt på när jag faller för någon


Jag har haft presic samma problem, men helt enkelt så är det inte så mycket du behöver tänka på.. det viktigaste är att du är dig själv även om det kanske skulle skrämma iväg personen.. med logiskt tänkt så varar inget som man låtsas (= bara ett litet tips