Forumet - Ibland flirtar jag med tanken på att bo in the city

Ibland flirtar jag med tanken på att bo in the city

461 0 16
Man kan gå ut på nattliga promenader bland alla trafikljus osv. Och man kan gå förbi folk som köar til olika uteställen (om det är fredag, lördag..)... Man kan kolla på folk helt enkelt! Och så har man oftast nära till affären.. Dessutom så håller affärerna inne i staden öppet lite längre än de utanför. Bland annat så finns ju 7eleven. Underbart ställe!

Man behöver ej bil. För det är lätt att förflytta sig med buss/annat transportmedel..

Spana också in:

Fördelar? Öhm, nära till allt.. Vilket leder till att man inte behöver mer än en cykel/moped för att förflytta sig runt i staden. Själv vill jag nog ha bil vilket som men jaja..

Men jag gillar stället jag bor på, en liten ö med nära till allt. Vill man till stan tar det 10-20min att åka buss in dit, vill man bada på sommaren så finns det MASSVIS med vikar och badstränder (samma sak?), samt att det inte blir lika varmt som inne i "storstan" då det är nära kusten. Men om storstan ligger nära kusten så är det helt ok för mig det med [bigsmile]
Fördelarna är att det är så fint, i stockholms innerstad har lägenheterna oftast högt i tak och ååh vad jag vill flytta till stan. SEEEN slipper man alla dessa jobbiga fjortisungar som förekommer mer i förorten än i innerstan.. true true. Jag vet inte bara allmänt awesome och ja som ni har sagt, nära till allt och så va.
bor i en förort till sthlm, skulle hellre bo i innerstan men det är så svinigt jävla dyrt ändå så he he

gillar att va i staden det är fint med fina hus och massa människor. roliga saker att göra och såå

skulle ej vilja bo i en småstad där alla vet allt om alla, skulle va jobbigt då typ[blush]