Forumet - ID-makeup

ID-makeup

276 0 15
Nu funderar jag över ID bare minerals. Jag har inte gett just ID en ärlig chans, men annat mineralsmink har inte fungerat sådär superbra för mig. Därför undrar jag, innan jag lägger ut massa pengar, om någon med dålig hy har fått bättre hy? Eller om det finns någon annan liknande foundation som skulle kunna hjälpa upp min hy?

Jag vet, min hy borde vila, blablabla, men jag vill ändå kunna vara lite fin till vardags eller iallafall ett par gånger i veckan.
Mineralsminket är ju känt för att låta huden andas. Det har också en läkande effekt så det ska inte ge acne.

Min kompis använder ID och det blir verkligen ett jättefint resultat som ser väldigt naturligt ut, fast mycket, mycket jämnare. Det är verkligen jättefint så om du har råd så ska du absolut prova! Välj inte fel färg bara, det vore riktigt surt [crazy]

Spana också in:

mjölk:

Hehe, näe^^ skulle inte vilja ha det i ansiktet heller dock.. Känns ovärt att köpa om man kanske är allergisk och inte kan använda.


Jo, det är sant. Man vet ju inte hur huden reagerar på det om man inte har provat det innan... men de brukar väl ha tester? Man kan ju prova lite i affären och se om huden reagerar på det innan man köper det :P
Köpte en sådan foundation för typ ett år sedan, har fortfarande typ halva kvar och jag har inte snålat. Så dryg är den. Sedan känns den inte alls lika klabbig och kletig som andra foundations. Flytande foundations tycker jag känns irriterande i fejset och de kan lätt smetas ut om man råkar peta sig i ansiktet, men det gör inte ID så lätt iaf. Sedan blir resultatet fint också. Det är nog den bästa foundation jag har haft.