Forumet - idag är jag frustrerad

idag är jag frustrerad

5248 0 29

hej idag är jag irriterad på allt och alla. stör mig på småsaker, idioter och samhället. mer än vanligt. jag blir frustrerad.


jag blir frustrerad över att personer blir kränkta mitt på gatorna i stockholm av helt okända människor bara för att de inte har samma värderingar

jag blir frustrerad över att bittra människor inte kan acceptera förändring och nya grejer OCH INTE KAN ARGUMENTERA FÖR DET mer än "så är det bara, jag tycker så, då är det så"

rasister gör mig frustrerad, och andra människor som inte kan se problem och företeelser ur andra synvinklar än deras egna trångsynta 

sexism gör mig frustrerad, och föråldrade könsroller och objektifiering. jag är ingen docka.

jag blir frustrerad över idioter som inte kan lämna mig ifred, dropping this lite så där casually i denna lista

och internet som inte funkar. det gör mig frustrerad
VAD GÖR DIG FRUSTRERAD? idag...

Spana också in:

Försöker sluta va idiot. Känner frustration över min familj. Dom saknar helt existensberättigande i mina ögon. Känner frustration över mig själv. Kan aldrig förklara något, så kan inte och bli respekterad, begär det inte heller.

Men det är inte värre än vanligt.


OF 5: Försöker sluta va idiot. Känner frustration över min familj. Dom saknar helt existensberättigande i mina ögon. Känner frustration över mig själv. Kan aldrig förklara något, så kan inte och bli respekterad, begär det inte heller.

Men det är inte värre än vanligt.
varför tycker du att du är idiot? börja med att respektera dig själv så blir det lättare att kräva respekt av andra också! kram.

honolulu: visste att du skulle känna dig träffad
ArgRodnarRodnarLedsenhonolulu: det är bara att läsa lite nyheter och se vad idiotmänniskor kan ha för sig. eller skaffa mens/pms.
blir ändå sällan frustrerad när jag läser nyheterna :(  Ibland kanske jag får nå ryck o vill döda vissa människor det står om . Men släpper saker lite för fort när jag känner att jag ändå inte kan göra något åt det.
LedsenHjärta


Järn:
om man ska ha en kan man åtminstone försöka att inte grundluras av någon som onekligen är både lögnaktig och dum i huvudet.
hah ja.. jag vet inte. känns som att man blivit så van vid den standarden i och med att det är de som spammar mest och låter högst :S

Bobby Blade:
ArgRodnarRodnarLedsenblir ändå sällan frustrerad när jag läser nyheterna :(  Ibland kanske jag får nå ryck o vill döda vissa människor det står om . Men släpper saker lite för fort när jag känner att jag ändå inte kan göra något åt det.
LedsenHjärta

det är väl kanske en sund inställning ibland! ibland borde man dock inte ge upp. man får hitta balansen. dessutom är det ju frustrationen du är ute efter, som du ändå verkar få?

honolulu:


det är väl kanske en sund inställning ibland! ibland borde man dock inte ge upp. man får hitta balansen. dessutom är det ju frustrationen du är ute efter, som du ändå verkar få?
Ja men jag skulle vilja bli lika frustrerad som du verkar vara Rodnar

Vill inte släppa "allt"... vill underhålla mig själv med att försöka komma på egna vettiga lösningar för diverse problem, men det känns meningslöst när jag får känslan av att jag aldrig skulle kunna hjälpa de man läser om. 

Nu kom ja på vad jag kan vara frustrerad över!

och nu blev jag det .. Arg men bara på saker som rör mig själv. ego ego

Att inte kunna dela med sig utav mina åsikter och tankar för att jag känner mig så värdelös på beskriva och förklara vad jag tycker och tänker. Känna att jag aldrig har något att ge en diskussion, vilket jag kanske inte har heller. Att inte våga ta kontakt med människor över nätet och försöka starta en vettig dialog istället för att skriva mina fantasier (även om jag älskar mina fantasier Rodnar).

Att jag sällan klarar av att vara seriös särskilt länge pga rädslan för att ses som tråkig och enformig, vilket jag förmodligen är när jag är oseriös ändå. 

Att jag fastnat i en "roll" över nätet. Och inte ha någon att bevisa för att jag är mer i verkligheten än vad man kanske ser över nätet eller då man möter mig på fyllan. 

Att jag inte kan läsa böcker som förr 

Att jag är så komplicerad över distans men samtidigt verkar jag vara så uppskattad av de jag lär känna privat i verkligheten. Önskar att jag kunde vara likadan över nätet och på fyllan, så jag kunde få nya kontakter som man får träffa och kanske få en vänskap med.

Att jag inte fått känslor för någon på ~tre år 

Att jag sa upp kontakten med alla jag någonsin känt och samtidigt inte veta vad jag egentligen vill ha för relation till dom. Just nu vill jag bara lägga mig ned bredvid min "f.d bästis" och höra hans snarkningar som är så extremt djävla irriterande att man vill slå ihjäl honom, men känner just nu att jag hade legat och skrattat. Hade nog varit fint att få göra något med honom. Att få höra bekanta skrika "Legenden!!" när man kommer på en fest och mötas av en massa leenden och bli lite generad över allt dumt och pinsamt man gjort på fyllan. 

Att jag slängde bort en bra vän som räddade mitt liv för en massa år sedan. Jag bara glömde bort den.. helt och hållet. Minns inte så mycket om den personen, kom på att den fanns förra månaden då jag var tvungen att använda min gamla mobil och såg gamla sms.

Att allt jag gör, det gör jag själv. 

mm nu gör jag  mig  själv frustrerad.. nu djävlar är jag frustrerad Arg