Forumet - Idag hände en Dålig händelse på Börges hambörjarebar[mad] [ELDSVÅDA]

Idag hände en Dålig händelse på Börges hambörjarebar[mad] [ELDSVÅDA]

313 0 22
Hejsan jag Vet att ni tyckar att jag ska ha en Blogg och skriva mina Händelser i och Nu för en Sekund sedan så kom jag På att jag ska ha en Blogg men det tar vi efter Jule-Julafton.

Idag var Leffe sjukskriven (Hatar Leffe han tror han är någe ska kicka han på Tis[tired]) på Börjes hambörjarebar och det blev Extra tuffigt att arbeta då. Kunde inte vara på min Vakt och Stekare samtidigt. Så här var situationen, alltså, Händelsen.

Steker börjare och NEJ kommer på att jag glömt den viktiga ingrediensen i mina Börjare. (vad säger jag inte sluta pma om mina ingredienser tänker inte säga FATTAR NI TRÖGT)

Sedan så kommer Jag tillbaka med mina Ingredienser så ser jag att jag badar i en Flod. Vad för Flod undrar ni. En Flod av mina Egna tårar.

För det Brann. Det brann. Stekarplatsen där jag stekar Börjare var i Brand.

Brandkåren kom efter en Kvart och släckte Elden men Tuvärr så blev tre st Svårt skadade och två st brann upp. De två st som brann upp dogde.

[cry]

Så nu sitter jag i Knipa. Ingen försäkring har jag... Så nu måste jag Börja om från Ruta ett. Jag måste göra det jag Fruktar mest, jag måste steka Färdiglagade börjare för att spara på pengar.

Är hemskt ledsen och Sårad just nu vad skulle ni görat om ni var i min Situation???

Spana också in:

spindelnätaren:

Så nu sitter jag i Knipa. Ingen försäkring har jag...


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
spindelnätaren:

Det finns Ingenting Bättre än att sitta och Mysa med en hambörjare samtidigt som man Skriker poesi.


Åh, jag förstår.

Du Skriker ut dina Känslor för du kan inte hålla dem inne. Det är tungt, det är bedrövande, omänskligt... Så sårad, nedslagen, bekymrad...

Vill bidra med mina känslor:

Som en Våg av färgade höstlov
I denna vedervärdiga värld
Låt mig se dig LE
Du sänder skälvningar genom mig
Genom min kropp
Genom din kropp
För än idag är du min Vän
Och jag förliser
All min kärlek i mitt rödlätta Löv
Jag vill ge det
Till min själsfrände
Men det är inte Du


Vad tycker du? Kanske inte min bästa, men nästbästa I alla fall.