Forumet - idag prata ja me lärare

idag prata ja me lärare

107 0 8
hon är lite hippie
men iaf
hon sa:
jag förstår om du har lite svårt att gå ihop med den där klassen, den är ju full av bokstavskombinationer och folk som inte kan hålla koll på sina ageranden.

Tyckte det var lite fnissigt att hon sa så. För ingen har bokstavskombiniation konstaterat, det är bara hjärndödhet som lever och frodas där. Tonårsdagis med datorer.

Har du varit med om att läraren nedvärderat andra elever medan du lyssnat?

Just det, OLLE och ni andra!!
jag menar det. Hon tror ni har adhd hela bunt1!!!!!
Postorderhoran:

Har du varit med om att läraren nedvärderat andra elever medan du lyssnat?


Har gått engelska- och ryskakurser (som jag har kunnat sen jag lärde mig prata) där lärarna dissat alla utom mig väldigt odiskret. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, visst är det jättemånga som failar på engelska och ryska är ju skitsvårt för de som inte kan, men det är inte heller roligt att bli utpekad och/eller favoriserad, ingen gillar gullegrisar.

Tycker bokstavskombinationerkommentaren var lite rolig dock. [love]
mopsen:

isåfall vill ja säga hej te dem hej stalkers


asså ja venne men vet att nåra av dom hänger här oinloggade (vet ej om de har hemliga nick som de skickar runt oanständiga förfrågningar med via pm) MEN råkade ha samma kläder igår (på umbilden) som idag i skolan såatte

Hoppsan
Men dom vet nog redan att ja e ja om dom hänger här, svårt o missa
timeisrunningout:

Har gått engelska- och ryskakurser (som jag har kunnat sen jag lärde mig prata) där lärarna dissat alla utom mig väldigt odiskret.


[bigsmile][love]

Spana också in: