Forumet - Idag så åkte jag fast för Snatteri (Oskyldigt dömd)

Idag så åkte jag fast för Snatteri (Oskyldigt dömd)

318 0 15
Jag känner mig SÅ Förebannad! Inte nog med att jag blev Bannad från butiken, jag Fick även en Svart prick i Registret.

Flera tankar Snurrar runt i Huvudet. För det första så är jag ingen TJYV. För det Andra så Stod det att man FICK ta varorna. SÅ, vad är problemet!?

Det börjar Med att jag Går in i butiken med mina RollerBladeZ200. Då säger en Dam "Gå ut härifrån du får ej köra här inne"
Då tar jag Sats - och Slänger det på henne! Sedan så Skrattar jag och Stylar samtidigt som jag tar Sats och Åker därifrån. Hon tog en Tupplur på golvet Tydligen. Tjaffs kan Tära på en...

Sedan så ser jag en Skylt. Tag två, betala för 1. Vad i hela Görans namn skulle jag Göra!? Jag tog tre st. Två st la jag Ner i min Väska och en BETALADE JAG! Gjorde som det Stod. Men sedan så började tydligen Brandalarmet Pipa och en Konstapel tog fast Mig.

Efter många Om och Men så blev Jag frisläppt - Kränkt som en Kastrull! Det här är inte LAGLIGT! De får inte göra Så. Grät floder på Hemvägen... För de TOG mina ROLLERBLADEZ också som BÖTER!!!! Så nu åker Konstapeln med mina ROLLERBLADEZ för att kunna ta tag i TJYVARNA bättre. Jag är så förebannad och TRÖTT På dagens samhälle. Rättvisorna stämmer INTE. Det här ska jag ta upp på mitt nästa Psykmöte.

Har någonting liknande hänt dig? Skriv det hjärna Här då, så kan vi Tillsammans slå Tillbaka. Sådana här Händelser är för tusan inte särskilt Snällt.

Spana också in:

Trollen blir bara sämre och sämre ja, men mina troll har alltid varit på topp. Sedan så kan ni ju sitta och ruttna medans ni ser hur ungdomar.se faller till botten samtidigt som det förvandlas till Lunarstorm.se, men det tänker inte jag göra. Jag är så jävla bäst så det inte finns.
Du är en tjuv! Tack Gud att du åkte fast och du hamnar säkert i helvetet för det du har gjort! Tack för polisen och larmerna. Nästa gång bör du veta att man inte ska stjäla saker och inte följer reglerna.
Dessutom borde du lyssna på personalen om att du inte får åka cp rullskridskor eller vad det än nu är.

Tag två betala för en menas inte att du ska stoppa ner två i fickan och betala för en. Du MÅSTE visa varorna vid kassan när du handlar, men du ville förstås stoppa ner i fickan med flit! Du är en riktig tjuv och jätte bra att du åkte fast [smile][smile][smile][smile]

Lär dig dina misstag!