Forumet - Idag såg jag en naturlig skönhet

Idag såg jag en naturlig skönhet

1086 0 71
Var på väg hem från jobbet, då ser jag en tjej som går i en kort, veckad rosa kjol och vit blus. Långt blont hår som vinden tar tag i. Det var inte så att kjolen var för kort så att den fladdrade upp eller så, den var precis lagom. Inget smink, det behövde inte hon. Hon var naturligt vacker.

Varför görs det inte sådana tjejer numera, varför är det bara emo-offer, fetmabullar eller tjejer som klär sig och ser ut som killar?

Spana också in:

Angelize:

Beror ju på hur du säger det.


Nej. Idag tolkas sådana komplimanger som att man gör tjejen till ett sexobjekt, att man bara värderar henne efter hennes utseende. Vilket är precis det de flesta gör, men man får inte säga det. [rolleyes]enhimmelskdrog:

finns fler såna


Ja, men de växer knappast på träd.
vhfaj:

Nej. Idag tolkas sådana komplimanger som att man gör tjejen till ett sexobjekt, att man bara värderar henne efter hennes utseende. Vilket är precis det de flesta gör, men man får inte säga det. [rolleyes]


Om du säger att hon är sexig och snygg på ett sliskigt sätt så aah, men ordet Vacker är nog en av de finaste komplimangerna så hon skulle nog bara blivit glad.
Sagitta:

Varför ska alla vara lika?


Ja, varför ska alla tjejer se ut och bete sig som killar, se ut som emo-offer eller vara feta med hål i tungan?xsaosinx:

Gick du fram till henne och sa att hon hade en fin och dallrig puddingrumpa?


Hon hade en puddingrumpa, men den var inte dallrig.

elephunk:

Du skulle sagt att hon var vacker, det hade gjort hennes dag + hon skulle inte tycka att du va sexistisk. Jag skulle iaf bli jätteglad om ett random sa att jag va vacker.


Du kanske tillhör undantagen. Säger man att en främmande tjej är vacker idag är man nästintill kriminell. Fast tjejer får förstås säga liknande saker till killar utan att någon bryr sig.enhimmelskdrog:

pekade ju på mig sj


Det var ju det jag menade.easycure:

tjejen lät ju som en 9 årig. Rosa veckad kjol, wtf?


Såg otroligt vackert, kvinnligt och feminint ut. Om det nu är någon som minns vad det är för något.