Forumet - Idag visar vi uppskattning för Inte Jung

Idag visar vi uppskattning för Inte Jung

1545 3 15

Spana också in:

1.En rimlig gunstig människovarelse.

2.Människovarelse som stundom är relativt diskret finurlig på ett oskyldigt sätt.

3.Tam människovarelse.

4.Har oftast cool människovarelsemusiksmask.

Är inte särskilt kreativ då jag sitter på min mobila telefon (obokstavligen) så jag har en svår tid till att använda min lilla hjärna effektivligen (jämförelsevis om det vore någon vidare skillnad är jag ovetande angående)... Butt here goes!

Jungman... Ja då finns det ingen som tar en, man är kung kung kung i Jungen...
Ja det är värt att leva som en n0lla ett tag om man får leva som Jung för en dag!
Uppskattar även Inte Jungs inflikande av icke-banala dock relativt tvivelaktiga faktum i allvarligare trådar som behandlar seriösare ämnen, kanske för att lätta upp stämningen eller kanske opponera sig för att visa möjlighet till avvikande perspektiv till det annars sedda "självklara" kring ämnet... men vars vikt av sanningshalt i dess innehållsförteckning kan väga minst lika mycket.

Blev stökigare i text men kort och gott så finner jag det intressant med dina överaskande synsätt i trådar med seriösare ämnen...
Sedan om det är dina egna tycken alltid vet jag inte, tror mer att du vill visa att allting inte alltid är svart eller vitt men att det istället finns andra grenar på trädet som kanske inte är lika populära som stammen men som ändå subjektivt kan väga lika mycket av betydelse och att det är dessa grenar du vill belysa och visa att de finns.
Som att vandra igenom en korridor men undvika tunnelseende igenom att ändå våga öppna en sidodörr för att kika in vad som det rummet har för innehåll att visa dig.
Ja du fattar. Det är fint oavsett om du gör det avsiktligen/medvetet eller ej.
Det hjälper nog de intelligenta levandet.