Forumet - Idiot men jag måste

Idiot men jag måste

216 0 6
Du kommer bara få dålig uppmärksamhet av det. Folk kommer tycka att du är en attention whore och jobbig jävel. När du väl är ute från sjukhuset igen så kommer ingen vilja vara med dig, för folk vill vara med personer som kan chilla lite och sluta bry sig om sig själv och sitt ego så mycket att hon vill ha uppmärksamhet bara för uppmärksamhetens skull, istället för att öva på något som är värt uppmärksamheten som t.ex. att spela ett instrument eller hjälpa någon annani samma situation som en själv.

Så du måste inte. Du ha hundra val att göra idag.
Mawns:

Du kommer bara få dålig uppmärksamhet av det. Folk kommer tycka att du är en attention whore och jobbig jävel. När du väl är ute från sjukhuset igen så kommer ingen vilja vara med dig, för folk vill vara med personer som kan chilla lite och


Mawns:

lite och sluta bry sig om sig själv och sitt ego så mycket att hon vill ha uppmärksamhet bara för uppmärksamhetens skull, istället för att öva på något som är värt uppmärksamheten som t.ex. att spela ett instrument eller hjälpa någon annani samma situation som en själv.


Mawns:

Så du måste inte. Du ha hundra val att göra idag.


[y]

Spana också in: