Forumet - idiot söker vänner

idiot söker vänner

696 0 29
hej är en kille på 16 år har vart mobbad till och från och har de jobbigt för socialen ska flytta mig och sånt har inga att snacka med ligger oftast och stirrar i taket... har inga vänner alls!!! ni som inte bryr er kan gärna gå igen om någon kan förstå mig berättar gärna mer om mig själv mer orkar inte dra allt här:(

Spana också in:

Folk är dumma i huvudet i det här landet generellt sett, det får du komma ihåg, är säkert inte dig det är fel på, du bara råkar bo i landet där melodifestivalen är det överlägset mest sedda programmet och moderaterna är vårt arbetarparti. När du flyttar så är det bara att försöka igen, grejen är ju den att ju äldre du blir desto mer civiliserade blir folk när det gäller just mobbing.
Du väljer ju bort dina vänner? jag fanns o hjälpte dig o massa men du tar inte vara på vad du har? bara saker du inte har... aja lycka t nu :) Du skriver att du inte gjort dom nånting men om alla är emot en person måste de ju vara nåt den personen gjort? det kan ju inte vara fel på varje människa överallt eller hur mattias? :O ta hand om Sandra hon är ju din vän :)