Forumet - IDIOTER OCH SKITUNGAR SOM RIKTAR LASRAR MOT FLYGPLAN!!

IDIOTER OCH SKITUNGAR SOM RIKTAR LASRAR MOT FLYGPLAN!!

248 0 18
Fenomenet "rikta laser mot flygplan" verkar ha exploderat det senaste året. Jag är på kontoret idag och pysslar med manualrättning (Jeppesen), uppdaterar C525 AMP, utfärdar crewleg mm och det damp ner en .pdf från flygchefen i inkorgen från Transportstyrelsen som vi piloter ska ta del av. Den heter "Information om bestrålning med (grön) laser".
till råga på allt även på natten då ögat är extra ljuskänsligt och pupillen större och därmed även risken att bli allvarligt skadad. Ligister!! Vad vill de uppnå? Jag tror personligen inte att (majoriteten) av beskjutningar görs av "miljövänner", nej, det är nog rent ut sagt vanliga skitungar som roar sig med det här. Undrar om de verkligen tänker så långt att planet kan krascha och människor dö? Skulle de kunna gå in i cockpit och sticka en gaffel i ögat på piloterna? Med största sannolikhet absolut inte, ändå är effekten densamma. Det är alldeles för enkelt att bara ta på sig en jacka, sticka ut till flygplatsen och vifta lite med en laser.

Undrar vad en pilots skadade ögon är värt?
Utbildning: en miljon kanske?
Framtida inkomst: mycket mer
Drömjobb i kras....

lixom, jag, mitt drömjobb är att en dag bli en trafikpilot.

DSC00810.JPG

skapa en blogg bara IDIOTER OCH SKITUNGAR som skriver trådar med frågor dom själv besvarar i sitt första inlägg

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


fast du kanske inte är idiot, mena inget personangrepp, tänkte bara på rubriken

Spana också in:

Jeppi:

och därmed även risken att bli allvarligt skadad. Ligister!! Vad vill de uppnå? Jag tror personligen inte att (majoriteten) av beskjutningar görs av "miljövänner"


Jeppi:

(grön) laser


måste säga att bevisen är väldigt tydliga..men måste säga att det är en kreativ aktionsform. [y]