Forumet - Idioti!

Idioti!

203 0 13

Spana också in:

misfits:

Läs den här artikeln + kommentarerna: http://www.aftonbladet.se/wendela/article5373043.ab

Vad i helvete? Först läser man artikeln och tänker "okej, nu kommer det säkert vara massvis med upprörda kommentarer, hehe". och så håller folkhelvetena med! Vad i helvete? Är människor dumma i huvudet?

Gah.


Nej men jag har också funderat på att köpa mig en riktigt tight thailänska. Sen är det ju bara att avliva henne om man tröttnar på henne eller om hon börjar ha egna åsikter. [y]
misfits:

det hon vill få fram är att det bör anses oattraktivt att nordiska kvinnor är så självständiga som vi är, och att vi borde vara mer "kvinnliga", tillfredsställa våra män och ta hand om hemmet. typ.


Det är väl hennes problem om hon vill passa upp på sin man 24/7, och om just det är vad nordiska män söker så är det väl utmärkt att dom kan gifta sig med en thailändska som gärna ställer upp på det. Sedan ska ju inte det behöva vara mer ideal än något annat.

Hon går ju bara ut med det för att provocera.
Oväntad:

Hon går ju bara ut med det för att provocera.


Ja hon får göra vad hon vill. det som skrämmer mig är att både kvinnor och män håller med henne om att kvinnan skall vara något underställd mannen, vilket är en konstig inställning här i norden där det historiskt sett aldrig har varit något speciellt kvinnoförtryck (förutom när kristendomen gjorde sitt inträde).