Forumet - Idiotiska expertsvar

Idiotiska expertsvar

552 0 64
http://ungdomar.se/qa.php?qa_id=7476

Vad är det här för idioti? Varför har vi en expert som uppmuntrar en fjortonåring med ett BMI i den lägre skalan av normalvikt att halvera sitt matintag och samtidigt öka sin motionsnivå?

Vem är den här idioten? Är det seriöst meningen att svaren i frågor och svar ska uppmana till skadliga beteenden? Vad i helvete?

Edit: Mitt önskemål är, i händelse av att detta inte framgick, att den där killen slutar vara expert eller att någon förklarar för honom varför normalviktiga personer som fortfarande växer inte bör ägna sig åt kraftig kalorirestriktion, och att han därefter inte uppmuntrar till det. Jag kan göra det om ingen annan vill.

Spana också in:

vad är det där för jävla fucktard?

är det ganon som trollar eller finns det på riktigt människor som utger sig för att vara "experter" och säger något sådant till någon som uppenbarligen är låååångt ifrån överviktig och dessutom endast är 14 år!?

blir seriöst arg

JAG KAN GÖRA ETT BÄTTRE JOBB FÖR HALVA HANS LÖN!!!!
OCH HAR HAN INGEN LÖN KAN JAG ÄNDÅ GÖRA DET BÄTTRE!!!![mad][mad][mad][mad]
Blivande_japan:

fast det där svaret var inte jättebra, en väldigt vanlig anledning till att man kan få kramper är brist av något spårämne eller liknande (kommer inte ihåg på rak arm vilket). Om det är just det som är felet så kan ingen sjukgymnast i världen hjälpa henne.


fast jag vet ju knappast om det går att skriva ett mycket vettigare svar än just det, med tanke på frågan. hon borde ju gå till en doktor egentligen. men jag tänkte mest ta med det som kontrast mot de första inlägget [y]

tror absolut att han har potential som expert, men han behöver höja standarden på sina svar.
MEN?!
Och så gör han reklam för sin jävla blogg dessutom.

Sparka honom nu!


Inte nog med att han uppmuntrar en normalviktig tjej att blir smalare, han kan ju inget om näringslära heller
" (Jag brukar säga att en människa som inte tränar eller är fysiskt aktiv inte behöver äta ett enda gram kolhydrat under hela sin livstid)"
[shake]

Måste va ett troll???