Forumet - Idiotiska idioter till människor

Idiotiska idioter till människor

172 0 18
Hur fungerar de idioter som lägger ut djur på blocket och skriver typ "nytt hem snarast, annars avlivning", eller folk som lägger ut "avelsgrupper". På blocket finns nu minst två sådana annonser, vad är det för vidriga monster till människor som lägger ut sånt?

"700.- för avelsgruppen. Gruppen delas inte på." 1 hanne och två honor, marsvin. Att de aldrig säras på innebär att honorna omparas om och om igen vilket är djurplågeri. Åh så förbannad man blir. http://www.b​locket.se/vasternorrland/Marsvin_34557112.htm?ca=4&w=1

Spana också in:

Ligger felet i hur dom formulerar det eller själva konceptet med att annonsera ut blocket? Tycker du inte det är bättre att man försöker ge djur ett nytt hem istället för att avliva dom? Man borde använda alla medel tillgängliga, oavsett om det är på blocket eller din lokala affär. Själv hade jag nog för deras välbefinnande skänkt bort dom till någon.

Reaktionerna i tråden är överdrivna. Tappa hoppet om mänskligheten över ett par marsvin.. Herre gud...
Luna Lovegood:

Sluta trolla. Jag tycker att det är vidrigt att hota med avlivning för att få djur sålda. Om du inte trollar har du just framställt dig själv som väldigt dum.


Har väldigt svårt att se hur mitt inlägg framställs som trolligt. Och roligt att du tycker så, för där kan jag hålla med dig. Det var inte propert uttryckt av annonsören.