Forumet - IG i ett ämne, föräldrer överdriver?...

IG i ett ämne, föräldrer överdriver?...

782 0 76
Hej

det är så att jag skolkade från ett ämne i skolan (slöjd) eftersom att man ändå skulle välja bort ett ämne, eftersom jag hade tyska.

Och nu överdriver min mamma skitmkt, hon har pratat med min slöjdlärare och skit, så nu ska jag till skolan och göra klart min sak som jag bara påbörjat lite på. (jag har redan gått ut skolan nu)

Och jag ska gå elektriker-linjen, och då säger min mamma att när jag ska på arbetsintervju i framtiden så kommer de inte gilla att jag har ig i slöjd, men man brukar väl ändå bara visa upp sina gymnasiebetyg? Och ifall jag skulle ha toppbetyg i alla ämnen på gymnasiet så skulle de väl inte bry sig om att jag har ett ig i slöjd i grundskolan?

jag är skitirriterad på min mamma, vi har ju lixom slutat skolan och jag måste ändå gå dit och göra klart en sak för att få g i ett ämne som är helt värdelöst att få g i... det är som att gå till affären och inte köpa någonting tycker jag.

vad tycker ni?

Spana också in:

Zapetta:

Vad händer om du skiter i att gå på slöjden?


hon håller på snacka om att typ ta bort min dator och skit, jag hade inte brytt mig så mkt om det ifall mina kompisar var mkt ute, fast nu när de sitter ganska mkt vid datorn så bryr jag mig... jag kan säga att jag har sagt ord till min mor de här senaste dagarna som jag aldrig sagt till henne förut ^^
JiNK:

hon är lärare. -.-


Lärare har aldrig varit ute i arbetslivet, de går ju fortfarande i skolan [zzz]

isola:

Fjantigt och omoget av dig att hålla på så för en sådan skitsak. Var glad att hon bryr sig istället.


Skillnaden är att han är 15 och hon är betydligt äldre, och ändå är det hon som är mest omogen här [zzz]