Forumet - Illamående av skärmar?

Illamående av skärmar?

439 0 5
Jag har nu lidit av väldigt jobbiga smärtor i magen och tagit smärtstillande men de funkar inte. Jag är en tjej som sitter mycket vid datorn, både spelar och tittar yt. Jag sitter nästan alltid med mobilen och har aldrig upplevt att jag har mått illa efter jag har suttit framför en skärm. Idag har jag suttit framför datorn större delen av dagen och mått illa stort sätt hela dagen. Jag sa till mamma att jag har riktigt ont i magen och att de inte var menssmärtor då sa hon att de bara var för att jag är oroligt och stressad över provet. Sen sa jag också att jag mår riktigt illa och då sa hon bara att de är för att jag har suttit vid datorn för mycket. Är de så att man kan må illa för att man har suttit framför datorn länge även fast man aldrig upplevt de förut?

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Såklart du inte kan. Bara du rör på dig regelbundet och inte glömmer att äta och dricka vatten, så blir du nog inte illamående.
(har antagligen helt fel, men gissar på att det är såBlink
Mådde inte så bra själv när jag brukade sitta framför datorn hela dagarna, men nu brukar jag ta pauser och gå ut lite när jag suttit stilla för längeGlad