Forumet - Imac.

Imac.

862 1 41
Är väldigt sugen på o skaffa en Imac 27 tum. Har dock lite saker som jag undrar över då jag vet att att en Imac inte klarar av. Jag vill spela lite då och då, sen surfa på webben o lite musik lyssnande. Jag undrar också vilka spel som en Imac klarar av. Många av er kommer nu att säga att en Imac inte klarar av något spel alls men något spel måste en Imac klara av ju. Annars är det ju ingen dator direkt. Ska också lägga till att jag kommer att kolla filmer också. Något man bör tänka på innan man köper?

Spana också in:


Maymay:
Aldrig hört så mycket skitsnack i en mening tbh, du har isåfall fått virus :) 

Det är Macs som blir långsamma efter bara något år. Så länge du kör Windows 10 klarar datorn sig länge. 
Aa det är virus som alltid saktar ner Windows. Vet inte heller hur man får bort virus från en Windows men Har aldrig haft problem med Mac även när den fått virus heller. 

Maymay: https://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/stationar-dator/16643/hp-omen-obelisk-875-0905no-stationar-dator-gaming

Tror man inte hittar något mer prisvärt än den här i Sverige tbh.
Alltså den här var ganska dyr också jämfört med en Mac. Sen så befinner jag mig inte i Sverige vid det här tillfället. Något mindre pris skulle uppskattas. Att en stationär dator ligger på 17 lax, så skulle jag vilja ha som inte får massa Virus på. Vet att det låter konstigt, men har aldrig varit duktigt med att ta bort virus på en dator.