Forumet - Impotent pojkvän och orolig flickvän

Impotent pojkvän och orolig flickvän

229 0 4
Igår hittade jag receptbelagda tabletter mot impotens i min pojkväns privata saker (jag vet, man ska respektera andras privatliv, men fokusera inte på det nu).

Iaf, de var utskriva förra veckan och jag hittade även kvitton från maj i år. Vi har bara känt varandra sen i september, så det verkar vara ett problem som inte har med mig och göra. Saken är att jag verkligen inte har märkt någonting och har inte heller märkt att han har tagit några piller innan vi har haft sex heller. Hittade dock kvitton, så han har tagit ut tabletter iaf tre gånger när vi varit ihop. Men vi har haft sex många mer gånger än vad det fanns tabletter, så det verkar ända inte vara något han behöver hela tiden. Har dessutom gjort det väldigt spontant på udda ställen några gånger, så han har då inte haft möjlighet att ta några tabletter.

Eftersom det verkar ha pågått så länge är jag nu väldigt orolig. Vet att han varit hasch-missbrukare i 4 år, men nu har han varit ren i ett år. (Tror verkligen inte att han börjat igen dock, han är väldigt seriös och har aldrig märkt att han varit hög).
Vet att man kan bli impotent av hasch, men kan det även ha en så långvarig effekt att man märker av det ett år efteråt?
Och i så fall, hur länge tar det innan det går över helt, om det någonsin gör det?
Och hur kan det komma sig att han inte behöver det konstant, utan bara ibland?

Är väldigt orolig, själva det att han inte skulle kunna få upp den stör mig inte, vill bara inte att det ska vara något farligt. Vill inte heller att han ska skämmas inför mig över det, men är det bästa i så fall att ta upp det eller bara låta honom berätta det själv när/om han känner att han vill?

Någon som har egen erfarenhet, eller vet lite mer om ämnet eller kanske bara vill coacha mig? Väldigt tacksam för svar (:
brisfis:

Vi har bara känt varandra sen i september, så det verkar vara ett problem som inte har med mig och göra. Saken är att jag verkligen inte har märkt någonting och har inte heller märkt att han har tagit några piller innan vi har haft sex heller.


Då är det väl inget problem. [confused]

brisfis:

bara låta honom berätta det själv när/om han känner att han vill?


Ja.

Spana också in: