Forumet - in love?

in love?

340 0 22
Är sjukt kär i en tjej som går i min egen klass, känner inte henne så bra för jag har precis börjat i den skolan, gå natur åk 2.

Frågan e, ärre konstig eller nåt att vara ihop med en i sin egen klass?
om inte, snälla ge mig lite tips, vill verkligen lära känna henne bättre.

Vet att man går och pratar med folk om man vill lära känna nån, men problemet e, att jag aldrig ser henne ensam, orkar inte gå och prata med henne bland hennes kompisar.

och ja, jag är käääär i henne, man behöver inte känna personen först för att bli det.

Spana också in:

Jag skulle väl inte se det som ultimat att ha ett förhållande med någoni min klass. Drygt när det tar slut, drygt för alla andra i den första nykära fasen, dryga kommentarer, nejnejbaranej

Men är du kär, varför inte lära känna henne mer? Det är ju dessutom så att ni är TVÅ om att bestämma om det är ok att vara tillsammans med nån i klassen ju.. du och hon. Inte vi.
Okej, jag ska inte säga något om att det är rätt eller fel.. Det är ni som tar hand om det. Men jag kan ju ge dej ett bra tips.
Skojja med henne och va inte rädd se henne som en vän först för om du inte kan vara kompis kan du aldrig vara tillsammans. Så mitt tips är att börja med att snacka bland alla och sedan så använder du fantasin. [y]

jag har lärt mej att om man verkligen vill så går det.
Ska ge dej ett exempel på min relation till en tjej..
Vi snackade om basket och hennes kompisar var alltid med och vi var som ett litet "gäng" (på rasterna) där jag var ensam kille (Det är bäst att vara ensam så andra inte tar den plats du vill ha i "gänget".) anyway, jag gick hem från en träning och ojj jag träffade henne helt själv. Var detta tur? Ja, till viss del men jag tror att allt handlar om att vilja något riktigt mycket.
Ett tips nu är att du ska ha bra och rolig humor och bry dej ALLTID om hennes vänner för det gör att hon bryr sej om dej. Men visa henne något speciellt så att hon får den signalen från dej. Hon ska känna det de andra inte får känna. Med lite tanke och lite fantasi bakom det hela kommer detta att funka. Believe me, det har funkat.

Okej, sen att den här tjejen är 2år yngre en jag säger någ inte att det inte funkar på en i din klass.. Utan det borde vara lättare med en i klassen eller? [bigcheers]
Så GO FOR IT. vill du så går det. [wink]