Forumet - In yer face(s), bitches

In yer face(s), bitches

340 0 77
Igår när jag befann mig på sthlm central, i väntan på mina kompisar, började en snubbe snacka med mig.
Jag var övertygad om vilket stjärntecken han var, efter att ha snackat med honom i mindre än 10 minuter. Det var verkligen alldeles för tydligt vad han var så jag sa, helt spontant "Är du född i augusti" såg ut lite såhär också "8)" och han blev helt paff och började röra sig konstigt samtidigt som han nästan skrek: "Hur visste du det?!". För att göra honom lite mer skraj sa jag "haha, så due lejon?!" och han svarade Ja och började fråga massa.
... Gissade även rätt stjärntecken på en tjej som var på besök (provapå-dag) på vår skola. Vilket tecken hon var var också indiskret.

Ni förstår inte sådant, n00bz.
Fan vad jag hatar när folk förnekar. Vill kasta en stjärnteckenbok på er. Känn er fetägda.

Spana också in:

aristoteles:

Tror snarare att den årstid du föddes under kan har präglat en del av din personlighet.


Det har inget med stjärntecken att göra.
Varje stjärntecken styrs av en planet. Det tecken man föds i kallas också soltecken, alltså betyder det att solen var placerad i t.ex. oxen (i ditt fall) när du föddes. Sen kan du ha t.ex. en massa pluto i ditt horoskop, vilket gör att du mer är som en skorpion än oxe - exempelvis, alltså.
Zymbaline:

Hur är ett typiskt lejon, då?


Utåtriktad, trevliga, optimister... Gillar att stå i centrum men kan vara mycket blyga. De vill oftast vara vän med alla. De kan ha lätt för att avundas andra men många lejon tränar bort den egenskapen med tidens lopp, tror jag... Den försvinner iaf.
De är spralliga & är pratglada. Hjälper gärna till. De är mycket fnissiga, iaf tjejerna.

Jag tycker att du är ett typiskt lejon & om du undrar hur jag vet det, så behöver vi icke gå in på det. Jag tycker bara så och mina resonemang för min åsikt är hemliga.
Dberorpå:

Jag tycker att du är ett typiskt lejon & om du undrar hur jag vet det, så behöver vi icke gå in på det. Jag tycker bara så och mina resonemang för min åsikt är hemliga.


Jaså. Ja, det du beskrev låter som mig.
Hmm.. Du känner mig inte och vi har inte träffats, så vitt jag vet.. Eller hur? Men du är väldigt noga med att känna/träffa folk annars i tråden för att kunna bedöma stjärntecken.

Detta är skumt. :o
Schism:

Vilket stjärntecken är jag, o du store sierska?


Gibbs:

Stjärntecken är bull


Dan_the_ironman:

Stjärntecken är för stjärtgossar...


Dberorpå:

För att göra honom lite mer skraj sa jag "haha, så due lejon?!"


Konstig sak att bli "skraj" över[bigsmile]

Fast ja, vad ska man säga... "lucky guess is lucky" typ... har man väl gissat månaden rätt så är det bara att gissa på ett av två stjärntecken för den månaden. 50% chans liksom... Du hade flyt. Hade jag varit du hade jag provat denna tur på lotto[y]
Zymbaline:

Hmm.. Du känner mig inte och vi har inte träffats, så vitt jag vet.. Eller hur? Men du är väldigt noga med att känna/träffa folk annars i tråden för att kunna bedöma stjärntecken.


Det är självklart lättare att avgöra vilket tecken jag tycker du liknr mest, om jag träffat dig eller kommunicerat med dig på något sätt. Jag har kollat bilder på dig, sett lite av det du skrivit och utifrån det skapat mig en bild av dig (jag anser att man på en del kan se från ansitket hur en personen kan tänkas bete sig osv.). Tycker att du verkar ha lätt att bjuda på dig själv tillskillnad från många andra, särskilt umare, så att folk förväntar sig att jag ska kunna gissa rätt på deras tecken efter att de kommenterat med en mening i en random tråd som jag skapat, är bara idiotiskt.

Det var väl mitt Resonemang som egentligen inte var/är så hemligt :d

Storchen84:

har man väl gissat månaden


Jag var nästan säker på att han var lejon, men frågade efter månaden för att han inte skulle säga "Nej, jag är skytt" till exempel. Jag skrev ju att jag tyckte att han tydligt markerade vilket tecken han liknade...

Storchen84:

50% chans liksom... Du hade flyt. Hade jag varit du hade jag provat denna tur på lotto


Jag ogillar dig, som umare, väldigt mycket - det ska du ha djävligt klart för dig. Tänker undvika dig.