Forumet - Inaktiverat konto på Youtube

Inaktiverat konto på Youtube

539 0 30
Fick ett meddelande på Youtube för andra gången. Det står så här..

(Textkommentarerna som du la upp på YouTube har identifierats som trakasserier mot en annan användare och har därför tagits bort. Enligt våra riktlinjer för mötesplatsen är YouTube inte en plats för förföljelse, hotfullt uppträdande, hot, trakasserier, mobbning eller skrämsel. Det finns inga ursäkter för sådant beteende och vi accepterar inte det på vår webbplats.
Det här är den andra varningen enligt riktlinjerna för mötesplatsen som ditt konto har tilldelats inom de senaste sex månaderna. Därför har kontot inaktiverats. Detta gäller fram till två veckor efter att du har fått detta meddelande. Vi ber dig att läsa YouTubes riktlinjer för mötesplatsen och att avstå från ytterligare överträdelser, som kan leda till uppsägning av ditt/dina konto(n))


Det roliga är att jag inte ens har trakasserat någon annan, har bara sagt "precis" som jag tycker till personerna under flera diskussioner. Nu är jag som sagt avstängd i 2 veckor och kommer inte åt mina favoriter. Vad kan jag göra för att slippa vänta 2 veckor? Förstår inte hur man kan kalla Sverige för demokrati när det finns vissa "undantag" när det gäller åsikter. Vad hände med yttrandefrihet? [mad]
mullis711:

Förstår inte hur man kan kalla Sverige för demokrati när det finns vissa "undantag" när det gäller åsikter. Vad hände med yttrandefrihet?


Youtube är ju för fan inte svenskt. Yttrandefrihet gäller inte på nätet som det gör i verkligheten. Youtube är ansvariga för innehållet på sin sajt och gör precis som de vill när det kommer till att ta bort stötande material. Kom in i matchen för fan.

Spana också in:

mullis711:

Haha det är så det är helt enkelt. Verkar som du inte riktigt har koll på vad ordet betyder.


Nej. Du har fel.

Jag får inte stoppa dig från att skriva vad du vill i din tidning, eller säga vad du vill i ditt hem (vissa undantag finns dock). Däremot får jag stoppa dig från att skriva något i min tidning, eller på min webbplats, oavsett vad det är du säger.
Åtta:

eller säga vad du vill i ditt hem (vissa undantag finns dock).


Och vilka är undantagen? Förklara det först. Då Youtube är till för att folk ska kunna lägga upp filmklipp och DISKUTERA så kan det väl inte räknas som deras "webbplats"? Det är gjort för allmänheten annars skulle de inte ens vilja att folk samlas där. Din logik brister vid flera punkter [ops]
Nintendos BFF:

så för att man faktiskt tycker något kan det aldrig räknas som trackaserier?


Har jag sagt de? De konstiga är att de inte sa till mig innan de anmälde . Hade jag vetat om det så skulle situationen se annorlunda ut.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Helleboríne:

Herrreguuuuud...


Nu är ditt mål för dagen gjort, hånat någon som inte tycker som dig. Skulle inte du skapa " fred" här på UM som det står i beskrivningen? [zzz]
Blivande_japan:

Så bara för att folk inte håller med en är de elaka..?


Har inte sagt det heller, sluta lägga ord i munnen på mig. " Herregud", "dina tappade åsikter" har 2 skrivit. Skulle inte direkt säga att de är elaka, men dryga däremot. Passar inte tråden så är det bara att dra. Ingen som har svarat på min fråga ÄN. Hur ska jag komma tillbaka på Youtube utan att vänta 2 veckor? [tired]
Det kan vara praktiskt att, de gånger man känner att man har dålig koll, läsa igenom användaravtalet innan man går med på något och registrerar sig på en hemsida.

mullis711:

Då Youtube är till för att folk ska kunna lägga upp filmklipp och DISKUTERA så kan det väl inte räknas som deras "webbplats"?


Sitter du och säger att det inte är någon som äger Youtube?