Forumet - Inatt hade jag en sexdröm

Inatt hade jag en sexdröm

208 0 20
Och det var inte najs. Inte nånstans. Sexdrömmar är väl ofta rätt reko iaf? Den här var iaf riktigt jävla hjärndöd, och ett skrämmande tecken på hur dålig fantasi mitt undermedvetna producerar.
Den här drömmen var så tråkig att jag faktiskt blev riktigt glad att vakna ifrån den. Jag låg iaf på mage i en säng med vita lakan, och en typisk blond "california beash" brud kom in och sa att hon var en vampyr och skulle döda mig, och jag sa att det var lugnt om vi hade sex först (Varför?? Hon är inte min typ direkt...) Hon sa ok. Då hade vi det. End of story. Jag kan inte minnas att nån av oss var särskilt aktiva eller "in the moment" iaf. Snacka om cock-blocker. [shake]

Brukar ni också uppleva sexdrömmar som mer ointressanta än polks statsvetenskap? Så jag inte känner mig helt hopplös bland drömmar som involverar köttsligt umgänge.
har sällan sexdrömmar. senast jag hade det drömde jag att jag hade sex på en buss [shake]

inatt drömde jag dock att det var värsta stormen och att alla våra träd hade rasat ner. var så verklig att när jag vaknade så frågade jag min morsa hur vi ska fixa och göra rent i trädgården efter stormen. hon trodde jag var galen

Spana också in:

Drömde att jag la en snigel i springan för det var så skönt när den kröp uppför [crazy]som att bli slickad. Men sen kröp den in istället, och jag fck inte ut den. Tillslut bände jag ut den.
Men den hade lagt snigelägg, och vart jag ä gick rasade det sniglar ut ur musen, och de landade på golvet när jag gick med en liten duns. Dunsen fick dem att transforeras till jättelika djur på stålben, cirka en meter höga, med djävulska flin.
Och stålbensdjuren jagade mej genom rum. Jag stängde dörrar, låste, sprang vidare. Men eftersom nya småttingar bara rasade ur musen när jag sprang, var det monster som ej gick att fly från. Det slutade med att stålbenen attackerade mej från alla håll och kanter och jag var paralyserad av fasa. [chocked]Sen vaknade jag.
jag drömde att jag snodde potstis och qourn, sen på morgonen trodde jag att jag hade tagit de på riktigt, så när min kompis frågade om jag ätit något sa jag att jag hade tagit en frukt [shake] vilket jag inte ens hade. hehehe fgeberdrömmmar.

har drömt 1 sexdröm 0 gånger. är inte de ännu sämre fantasi lol?[blush]