Forumet - Inatt upplevde jag en Kuslig Händelse!!!!! :S

Inatt upplevde jag en Kuslig Händelse!!!!! :S

152 0 12
Japp Vadå undrar ni då ska jag svara på erat undrande.

Jag drömde en dröm vad drömde jag? Jo att jag tog droger. Precis när jag tagit drogen så VAKNAR jag mitt i natten och vad händer då?

HELA huvudet Vibrerar(!!!!!) och jag hör något FÖRJÄVLIGT väsen typ som en Fläkt eller SurrSurrSurr i huvudet ett tag, sedan försvann det... OCH det var ingenting i hemmet. Uh vilken HEMSK känsla. Det kändes så Kusligt nästan SPÖKLIKT... vad var det?

Och nej jag drömde inte och nej jag hade inte tagit några droger, drömde det bara och direkt när jag fått i mig drogen så POFF upplevde jag detta.
[shake]

Spana också in:

Det skulle kunna vara sömnparalys som inte riktigt försvunnit. Tänker då mest på de hypnagoga hallicunationerna som man har vid desse tillfällen. Jag tror inte det är något du behöver oroa dig över.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Hypnagogi

Du kanske har hört talas om "gamla haggan" eller "old hag". Det är människor som vaknar upp utan att fullt vakna upp, så deras kropp fortfarande är under sömnparalys, de kan inte röra sig och hallicunerar att det finns ett ont väsen i rummet som vill skada dem. Helt ofarligt men förargligt och jobbigt. Vad jag skrev ovan borde då vara en Gamla-haggan-light.