Forumet - Incest, inte ok?

Incest, inte ok?

712 0 21
det låter inte helt rimligt ifall den följde uppgiften annars till punkt och pricka, hade det kanske något att göra med den sena inlämningen eller något missförstånd. tänker att denna tråd mer handlar om "höhö jag lämnade in en novell om incest". ja, detta är endast baserat på fördom. tack och hej!

Spana också in:


ply: det låter inte helt rimligt ifall den följde uppgiften annars till punkt och pricka, hade det kanske något att göra med den sena inlämningen eller något missförstånd. tänker att denna tråd mer handlar om "höhö jag lämnade in en novell om incest". ja, detta är endast baserat på fördom. tack och hej!
De andra lärarna fick döma den också och de tyckte den fyllde ut kraven, så jag antar att F:et beror på gubbejäveln och hans syn på incest.
Du ska ju få betyg utifrån novellen inte utifrån att du skrivit något om syskonkärlek (incest).

Incest är fel när föräldrar utnyttjar barnen, då är det alltid fel. Om två syskon blir kära i varandra är det inte hela världen men om de nu ska ha barn så är det ju bra om de hittar en mer lämpad partner. Kusin är bättre fast inte så värst mycket. Kärlek är alltid kärlek men det är ju fel ändå tycker jag när det är syskonkärlek (incest).
Tycker inte det är ett dugg konstigt. Vill man skriva sexnoveller med omoraliska och/eller olagliga teman så finns det sajter på nätet som tillåter detta. Det platsar sig inte i en skoluppgift. Jag är säker på att din lärare inte heller skulle ha tillåtit en novell som handlade om barnsex, djursex, nekrofili eller våldtäkt.