Forumet - Infekterad navelpiercing

Infekterad navelpiercing

13285 2 22
Lägger upp bild snart.[party]
I allafall, min piercing var infekterad så min piercare sa att jag skulle ta alsolsprit på piercingen 5 ggr per dag. I början funkade det jättebra men nu har lite av varet kommit tbx och under piercingen är det som en boll av röd hud. Det gör ont och ser inte så jättesnyggt ut heller. Känner nästan för att bara ta ut den men det funkar inte att skruva av kulorna. Vill egentligen ha kvar den också.
Har haft den i ca 12 veckor nu. Slarvade en hel del med tvättningen sÅ ja[cry]

Spana också in:

Fingerprints:

jag har haft en infekterad navelpiercing, behöver inte se din. Beskriv hur den ser ut och fråga det du undrar.


Pink Friday:

Lägger upp bild snart.I allafall, min piercing var infekterad så min piercare sa att jag skulle ta alsolsprit på piercingen 5 ggr per dag. I början funkade det jättebra men nu har lite av varet kommit tbx och under piercingen är det som en boll av röd hud. Det gör ont och ser inte så jättesnyggt ut heller. Känner nästan för att bara ta ut den men det funkar inte att skruva av kulorna. Vill egentligen ha kvar den också.Har haft den i ca 12 veckor nu. Slarvade en hel del med tvättningen sÅ ja

Pink Friday:

typ en röd knöl inuti naveln som liksom sitter fast i percingstaven


Hade också knöl, det är antagligen var. Dränk en bomullstuss i alsosprit, och tejpa fast under nätterna. I regel så ska den tömmas på var då.

Gör den inte det kanske då bör fundera på att plocka bort piercingen. Piercingar funkar inte för alla kroppar, men tänk som så att du då faktiskt har en bra kropp som stöter bort saker som inte ska vara där.
Fingerprints:

Hade också knöl, det är antagligen var. Dränk en bomullstuss i alsosprit, och tejpa fast under nätterna. I regel så ska den tömmas på var då.


jag brukar göra det, men jag byter bomullstuss ca 5 ggr per dag som min piercare sa att ja gskulle göra + sover med en på natten.Fingerprints:

Gör den inte det kanske då bör fundera på att plocka bort piercingen.


åh neeej [cry][cry][cry][cry][cry]
så himla tråkigt att det ska krångla med en piercing som man verkligen vill ha [sad]
har haft min navelpiercing i snart 6 månader nu, har varit lite krångel, den har ofta varit röd och ömmat, och att det kommer ut lite sårvätska eller nått... Har skött den som min egna lilla bebis [cry] den har även blivit lite sned. men jag hoppas att den vill stanna i min navel och inte röra sig nått mer, även att det ska läka nån gång! peppar peppar haha
[y]