Forumet - infekterad töjning hjälp!

infekterad töjning hjälp!

1046 0 7

Spana också in:

svullnaden går inte ner eftersom du får töja om örat varje morgon då den kasat ur, det finns speciella gummiband man kan sätta på töjningen som stoppar den att kasa. 4 millimeter på fyra dagar är alldeles för mycket. 2 millimeter i månaden skulle jag säga (Jag töjde lite snabbare och hade tur att det blev bra ändå) I början ska man bara töja en millimeter i månaden ungefär, sen när man kommit upp i några kan man töja två åt gången.
Om det är ett riktigt köttsår så tycker jag faktiskt att du ska plocka ut den och låta det läka, och sen försöka töja igen, den gången på riktigt.
jag visste att jag gjorde fel men som alltid bryr jag mig inte förns något går snett xD eftersom det rinner sårvätska och grejer ur hålet nu och ser riktigt äckligt ut så tar jag nog ditt råd med att låta det läka :p hade hoppats på en annan lösning men finns nog inte så mycket att göra just nu tyvärr. tack för hjälpen :)
Håller med Grief. Ta ut det, låt det läka och prova och töja när det är helt läkt igen.
Om du inte vill köpa såna svarta ringar för att hålla fast den kan du använda tejp till sår eller tejp som fäster på hud.
Finns på apotek om du inte har hemma!
Änvände det på natten när jag töjde eller om jag bara fick i ett halvt smycke. Såg kanske inte så snyggt ut att gå med tejp runt öronen i skolan men what the heck..