Forumet - infektion under förhuden- tror jag.

infektion under förhuden- tror jag.

1439 0 6
Tja, jag tror jag har ngn slags infektion under förhuden. för jag är lite, lite röd där och som knoppar runt om, under förhuden. om jag ska vara helt ärlig ser de nästan exakt ut som en infektion, men jag vet inte. oskuld, aldrig oralsex av ngt slag. Samt när jag var mindre drog jag aldrig fram förhuden, fråga mig inte vrf. men drog fram den väldigt sent, säkert 11-12 år. därför undrar jag om en infektion, om de nu är de, fast de ser inte ut som VÄRSTA grejen, men man undrar ju. men då är min fråga: Måste man direkt ta bort förhuden, eller finns de typ salva eller "laser", som tar bort de?:P är de allvarligare ju mer man väntar?

Spana också in:

anonymen:

de sitter under förhuden på huden, inte ollonkanten. och de är inget som gör ont eller kliar, eller är till ngt besvär. men man undrar ju, om de kan vara infektion eller inflamation.. vilket kanske leder till värre i framtiden, om man inte gör ngt åt de? eller går de bort med tiden man tvättar där?


Jag tror inte det är en infektion (troligen inte heller en inflammation) eftersom det inte kliar eller känns. Det är relativt svårt att få infektioner endast på ollonet, speciellt svampinfektioner, då talget skyddar från det. Dock kan du bli irriterad av att du tvättar för noggrant. Det är viktig att hålla sig ren under förhuden men undvik tvål då det kan reta huden och göra den röd. Talgkörtlar brukar börja synas i tonåren så det kan vara det som har hänt dig. Vet du hur talgkörtlar ser ut? Tror du att det kan vara sådana?

Jag tror inte du behöver oroa dig. Men om det verkligen är någonting du inte kan sluta tänka på så är det enda du kan göra att gå till UM. Lycka till.