Forumet - Inferno Online Stockholm. "efterlysning"

Inferno Online Stockholm. "efterlysning"

1232 0 58
Fredagen den 25 februari.

En oönskad företeelse inträffade på Inferno Online i Stockholm. Sportlovet hade en tjuvstart och jag hade blivit erbjuden ett jobb under lovet som "taksnöskottare". Från 07:00 - 15:30. Och eftersom det var en oplanerad fredag bestämde jag mig för att ensam gå och spela någon enstaka timme. Detta resulterade i att kroppen reagerade och sände ut "varningssignaler" i form av näsblod i ett relativt olägligt och pinsamt tillfälle. Jag hade dessutom varit förkyld tre dagar innan.

Jag satt nämligen framför datorn och var väldigt fokuserad i mitt spelande. Nu kände jag att det droppade ner på min tröja och jag lutar automatiskt huvudet rakt upp, tillbakalutad i datorstolen med blicken upp i taket för att stoppa blödningen. Och i samma stund ser jag att en tjej gick förbi och stannade upp.

Hon var vänlig och hämtade en bunt toalettpapper åt mig och jag var snabbt på benen igen för att skölja rent mitt ansikte och händer som fått lite blodskvätt på sig. Samtidigt när jag stod vid toalett(erna) längst bort kom jag till insikt att jag inte sagt "tack" eller visat uppskattning. Därför beslöt jag mig för att försöka träffa tjejen ytterligare en gång men hon var spårlöst borta så jag började dra mig hemåt.

Finns det någon som "vet" vem tjejen kan vara?

Kort beskrivning av det jag minns av henne:

Vit tjocktröja med dragkedja och luva.
Blond hårfärg.
Blå/gröna ögon.
Omkring 16-19 år

(Jag hoppas ni har överseende om mitt minne inte var speciellt skarpt.)
Lounge fact:

minns när jag var typ 15 och såg en kille på tåget som jag blev kär i, han klev av i en ort och jag hörde hans mamma ropa hans namn, han hade lite alternativ stil så jag gick igenom varje oskar i hans ort på helgon.net, och fann han!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D


ahahah [love]

Spana också in:

S3ON:

Vet du om de hade övervakningskameror där ni befann er?


Väldigt osäker. Däremot finns det en övervakningskamera placerad exakt vid ingången som inte går att missa.

Försöker beskriva miljön på bästa tänkbara sätt:
Du går förbi scenen och rakt fram. Tills du ser "Cataclysm-väggen". I mitten närmast soptunnorna satt jag.

(det var packat med folk, brukar annars inte sitta där.)
Samtliga bildskärmar i den hörnan är ljusblåa längst ramen.
isola:

[love]


Lokalen har en halvtaskig belysning bortsett från datorskärmarna som lyser ständigt. Och därför är det svårt att ge någon personbeskrivning. Men nu minns jag att hon hade antingen svarta jeans eller jeans-leggings. Det är inte den optimala beskrivningen av en person, men kanske kan vara till någon nytta..S3ON:

Att andra också arrangerar sig lite, skadar ej. [crazy]