Forumet - Inför skattelättnade för fotbollsspelare..

Inför skattelättnade för fotbollsspelare..

635 0 26
... så kanske fler vill satsa och Sverige kanske kan få fram några bra spelare för en gångs skull. Tänk er inga jävla Micke Nilsson som tycker om att passa Danmark eller 38åriga gubbar som står 30cm offside stup i kvarten.

Sen tycker jag att vi kan bojkotta Spanien som turistmål för deras dfomare lider av visseldiarré.

"vi följde ju matchplanen, jag är stolt över grabbarma" /Lagerbäck näst sista matchen sen drar jag åt helvete.. OUT

tack för mig

Spana också in:

I all världens länder så tävlar man efter liberalt recept om att sänka skatterna för att locka till sig kapital, arbetskraft, fotbollspelare eller vad det nu kan vara.

Idén är förrädiskt lockande i sin enkelhet, men egentligen så är det ett "race to the bottom". Visst vi kanske tjänar på det ett tag och får ett par bra fotbollspelare som vi annars inte haft, men sedan sänker ett annat land skatten ännu mer och får dem istället, och då sänker vi igen och så svarar något nytt land med att sänka o.s.v. Och tillslut så visar det sig att vi inte tjänat ett skit på det, utan bara förlorat massa pengar. De enda som vunnit är företagen och fotbollspelarna.

Det är så hela den liberala världsekonomin fungerar i dag. Alla länder tävlar om att föbättra för kapitalet och försämra för allmänheten, och visst de länder som satsar på stora skattesänkningar och avregleringar tjänar på det ett tag, men i längden så förlorar alla på det förutom storföretagen...
cady:

Skillnaden är att dom stavas dem i skriftligt sammanhang


nej, dom är ett talspråk för de och dem.
vad är skillnaden mellan de och dem då? de är ett ord i subjektform och dem är ett ord i objektform. unf som jag och mig.

om du är osäker på vilken du ska använda kan du prova att byta ut ordet mot mig eller jag

dvs:

om du kan byta ut dom mot jag så ska du skriva: de. kan du byta ut dom mot mig ska du skriva dem