Forumet - inför valborg etc

inför valborg etc

424 0 21
Tjenaaa, är en ful,okysst grabb på 19 år som har lite funderingar innan valborg. Saken är den att jag helt ärligt funderar på att stanna hemma..

Har en polare som styr fest som jag ska på(?), vilket säkert kan bli jättekul, dock något jag finner störande och väldigt negativt för mitt självförtroende är hur jag blir behandlad av tjejer: försöker alltid vara trevlig och snacka lite, men det känns alltid som dom inte bryr sig ett skit och försöker slinka undan, eller bara ignorera helt.
Sen är det inte jättekul att se samma tjej som var iskall mot mig stå och har de väldigt trevligt med några polare.
Det hade varit roligt med lite kvinnligt sällskap nångång...

Vet inte hur jag ska göra, skulle kunna dra dit, ha lite kul med grabbsen och se hur de får till de, eller stanna hemma och ta de lugnt...
De roligaste utgångarna är (oftast) inte när man får ragg, utan när man träffar nya vänner. Jag tycker du ska gå och ha de kul med grabbsen. Prata med både andra tjejer och killar, men gör det mer på ett vänskapligt vis och inte för att ragga. Folk är oftast öppna för nya vänner men de vågar inte ta det första steget. Många tjejer som inte är intresserade av förhållanden pratar gärna med en när de märker att man inte är ute efter ragg utan vänskap och att ha kul.

Hoppas du har de kul!
Tror det handlar om inställning innan. Just nu gissar jag på att du har inställning "Ikväll kan vara kvällen jag träffar en tjej", sen blir du besviken i slutändan. Försök helt få bort den inställningen och ha en inställning att du istället ska ha jävligt kul med dina kompisar och kanske träffa nya vänner.

Spana också in:

LimE:

väldigt negativt för mitt självförtroende är hur jag blir behandlad av tjejer: försöker alltid vara trevlig och snacka lite, men det känns alltid som dom inte bryr sig ett skit och försöker slinka undan, eller bara ignorera helt.


Jag ser det här beteendet hos både kvinnor och män hela tiden. Någon är desperat efter kontakt och närhet och går runt och minglar mycket på en fest, och när det är uppenbart att det bara är för att han eller hon är ute efter att få sällskap för kvällen så backar man ofta.

Nu vet jag ju inte om du är diskret och kanske inte försöker på massor med olika tjejer varje gång du är ute, så att alla tjejer du pratat med ser hur du går från brud till brud för att ragga, men depseration osar man liksom på långt håll och det är oftast inte ett dugg attraktivt.

Tycker du ska gå och ha kul, som de andra sa, fokusera inte på vad tjejerna tycker om dig utan ha kul med dina killkompisar, så kanske någon fattar tycke för dig ändå.
klart du ska dit! kommer säkert bli askul!!!

Tennsoldaten:

Tror det handlar om inställning innan. Just nu gissar jag på att du har inställning "Ikväll kan vara kvällen jag träffar en tjej", sen blir du besviken i slutändan. Försök helt få bort den inställningen och ha en inställning att du istället ska ha jävligt kul


bra tips :D
timeisrunningout:

men depseration osar man liksom på långt håll och det är oftast inte ett dugg attraktivt.


timeisrunningout:

Tycker du ska gå och ha kul, som de andra sa, fokusera inte på vad tjejerna tycker om dig utan ha kul med dina killkompisar, så kanske någon fattar tycke för dig ändå.


Men ifall man är desperat då? :/ går inte liksom o dölja eller ta bort det ;<<<<<<<<
Slumpartad:

Snackar du om personlighet och sånt nu?

För tror inte folk på fester letar efter det i första hand.


ja precis personlighet, och nej klart inte... men behöver inte vara så att tjejer tänker konstant "ska hitta en snygg kille som jag kan ha det med" heller... dom kanske är bara där för att ha kul och därför har man ögonen och hörseln i behåll så kanske man träffar någon intressant... då kanske personligheten tar över :)
Barbienele:

går inte liksom o dölja eller ta bort det ;<<<<<<<<


Jo, det gör det. Du går helt enkelt inte fram till varje tjej och raggar. Se det så här: Ett lejon vill jaga sin mat själv och blir inte särskilt imponerad om antilopen lägger sig ner framför den och skriker ÄT MIG ÄT MIG ÄT MIG.

Så, låt lejoninnorna få jaga dig lite grann helt enkelt. Chilla. Fokusera inte på dem. Ha roligt i alla fall.
timeisrunningout:

Så, låt lejoninnorna få jaga dig lite grann helt enkelt. Chilla. Fokusera inte på dem. Ha roligt i alla fall.


Nice sagt måste jag säga, haha men tillbaka till verkligheten när i dagens läge i Stockholm är det tjejerna som jagar killarna?

Men sure, håller med dig ifall jag skulle vilja ragga upp någon så ska jag inte ens tänka på det.
Nu är det så att jag verkligen inte är desperat eller något då jag redan vet att jag inte kommer få nått, så de tankarna har jag redan kopplat bort.
Det låter nästan som att man måste ragga med alla tjejer man pratar med?
Försöker som nån skrev att träffa nya människor och vara allmänt social, dock känns de helt fel att bara snacka med grabbarna och helt ignorera tjejerna, klart man ska vara social med alla.
Men då kommer vi till grejen, då grabbarna oftas är lika sociala tillbaks får jag oftas ett iskallt hälsande etc av tjejerna
Och de är klart att detta får mig att må dåligt, för de hade ju varit roligt att få till de nångång också...