Forumet - Informativt tal.

Informativt tal.

14687 1 18

passaro: något du finner kul och intressant att tala om; finns inget så osexigt och oinspirerande att lyssna på än någon som talar om ett ämne den inte finner något intresse i.
Nej det är störigt faktiskt men har så himla svårt för att välja nåt intressant. Vill inte babbla fotboll typ eftersom alla vet det och det känns konstigt att göra ett informativt tal om det. Funderar på att prata om problem kring julen.kukoxo: pratade om popcorn när ja hade sånt på svenska c. höll på o spy av nervositet innan men det gick bra
Haha popcorn är hyfsat originellt. Skönt att det gick bra då Tumme upp

Spana också in:


patrick bateman: Nej det är störigt faktiskt men har så himla svårt för att välja nåt intressant. Vill inte babbla fotboll typ eftersom alla vet det och det känns konstigt att göra ett informativt tal om det. Funderar på att prata om problem kring julen.
låter bra. eller så kan du ändå ha en fotsbolls-spinn på talet men på ett plan där många eller flesta inte rör sig på; se Erik Niva som ett exempel. Koppla fotbollen till sociologiska aspekter och dylikt. 
Kanske Real Madrids roll till den samhällseliga situationen i Spanien anno 30-talet eller något liknande. 

passaro: låter bra. eller så kan du ändå ha en fotsbolls-spinn på talet men på ett plan där många eller flesta inte rör sig på; se Erik Niva som ett exempel. Koppla fotbollen till sociologiska aspekter och dylikt. 
Kanske Real Madrids roll till den samhällseliga situationen i Spanien anno 30-talet eller något liknande.
Haha jo tyckte det lät lite ovanligt och intressant. Jo något sådant är ju ingen dum idé. Det är intressant och inte direkt något som den som inte är så insatt i fotboll vet så mycket om, kanske inte heller de som vet mycket om fotboll heller för den delen. Hm får la se. 

Bell: Har ni inga ramar? Är det inom svenska C t ex brukar man väl ha ett tema?
Heter inte C eller så längre hos oss, är nummer nu. Vet dock inte riktigt vilken det är. Jo finns ramar men de kändes onödiga att nämna. Fröken skrev upp antal grejer vi fick välja mellan och jag valde antingen fotboll, problem eller skola. Får välja vad som helst inom nåt av de områdena, ganska brett alltså eftersom jag typ kan koppla det till allt.


Gruvan: Tror jag snackade om hockeyregler på liknande tal i SvC, haha... Fick väl VG eller så.

Men som Passe sa. Ta något som intresserar dig.
Bara VG!? Allt annat än toppbetyg är smakfullt. 

Nää skoja bara. Duktig antar jag, vet inte vilka ambitioner du hade. Hockeyegler låter sådär spännande Rullar ögonenRullar ögonen

Jo får hitta nåt intressant.