Forumet - Inga känslor för honom längre

Inga känslor för honom längre

582 1 14
Det är en kille på gymnasiet som jag sa till honom att jag va kär i. (Detta va 5 månader sen), och då sa han att han inte va säker så jag släppte det. För han sa att han inte va säker. Men nu 5 månader senare, natten till igår så skrev han på Snapchat att han hade känslor för mig. Men jag har inga känslor alls för honom längre. Menar det har gått 5 månader och vad som helst kan ju hända på 5 månader. Så jag har inga kärleks känslor alls för honom längre, och jag vet inte vad jag ska göra. Jag vågar inte säga det till honom, för jag är rädd för att jag ska såra honom. Vad tycker ni att jag ska göra?

Spana också in:


Elina.01: Det är en kille på gymnasiet som jag sa till honom att jag va kär i. (Detta va 5 månader sen), och då sa han att han inte va säker så jag släppte det. För han sa att han inte va säker. Men nu 5 månader senare, natten till igår så skrev han på Snapchat att han hade känslor för mig. Men jag har inga känslor alls för honom längre. Menar det har gått 5 månader och vad som helst kan ju hända på 5 månader. Så jag har inga kärleks känslor alls för honom längre, och jag vet inte vad jag ska göra. Jag vågar inte säga det till honom, för jag är rädd för att jag ska såra honom. Vad tycker ni att jag ska göra?
hej    Hjärta
Man behöver inte tala 100% sanning hela tiden. Ibland är det bra att dra in en liten små lögn och en bortförklaring som inte är i närheten av att stämma. Jag gör det t.ex.. Jag är en av de få pålitligaste i området, men dem vet när jag ljuger vilket din ex-crush säkert inte gör om man får avgöra det med din lilla text. Det jag menar är att vara modig ibland, var beredd för att bli tvungen att ljuga ibland. Jag vet. Man kan få sina konsekvenser, men det gäller att vara så listig, rak på sak och bestämd. Du kommer lära dig mycket av detta och världen behöver negativiteter. Honestly har jag ingen aning till varför du vände dig hit då du kan tänka till lite och komma på egna lösningar. Sånt är nyttigt. Sånt är viktigt.